Singurele candidaturi serioase, anuntate din timp, asa cum este firesc si normal pentru alegerea Presedintelui Romaniei, sint doua : Radu Moraru Independent si Klaus Werner Iohannis sprijinit de PNL !

Amindoi am anuntat Candidatura anul trecut, in 2018 ! Un Independent si un Politician !

Ditamai PSD-ul va anunta un viitor Candidat abia pe 3 August 2019, cu 3 luni inainte de alegeri ! 

Ditamai USR-ul va anunta un viitor Candidat tot cu 3 luni inainte de alegeri !

Oare de ce ?! 

Cred ca se bazeaza pe prostirea Natiunii, inca o data ! E clar ca partidele se bazeaza pe structurile lor, pe presa lor si nu pe Candidat ! Ca sa scoata din nou o „papusa” pe post de Presedinte ! Exact cum a facut Sistemul cu Iohannis !

Total neserios fata de Natiunea Romana ! Iarasi ni se pregateste un Ficus la Cotroceni, sau un nou Ficus ! 

PNL are mari emotii fiindca stie ca Iohannis nu intra in turul 2 !

Deci avem cele mai mari 3 partide, PSD, PNL si USR care spera sa le votati MINCIUNA ! Candidatul de Paie !

Il avem pe Ficusul Iohannis si nu stim inca ce mai vrea ca sa fie, din nou, Presedinte ! Nu a facut nimic 5 ani ! Poate mai vrea niste excursii, niste haine pentru Prima Doamna, niste imunitate la zecile de dosare penale in lucru, cine stie ?!

USR-ul, dupa ce v-a pacalit sa il votati pe Ciolos europarlamentar, ca sa se alieze cu Presedintele Frantei, Macron, impotriva Romaniei si a agricultorilor romani, mai vrea sa va dea o noua tzeapa ! Sa votati un Presedinte „Papusa” care sa se alieze tot cu Macron, impotriva Romaniei !

La PSD e deranj mare ! Pina luna trecuta, Dragnea era Presedintele propus ! De cind Dragnea e la racoare, Dancila trage tare sa fie ea la Presedintie, sau un alt „iepuras”, ca sa ii fie mai usor lui Iohannis ! Serviciile secrete stiu de ce !!!

Va imaginati un tur 2 cu Iohannis si Dancila ?!?! Serviciile secrete asta viseaza ! Doi Ficusi in Finala Prezidentiala, ca sa le fie bine „baietilor”, asa cum le-a fost in ultimii 30 de ani ! Lor Bine, Noua Prost !

Propunere :

Pai nu ar fi mai bine sa le stricam Planurile si sa votati singurul Candidat Independent cu adevarat ?! Radu Moraru Presedinte ! 

Prosperitate, Bucurie si un Presedinte Bun !

Fiti Jucatori ! Mingea e la Poporul Roman ! Dati-le un sut in fund Politicienilor ! 

Sa fie alegerile Prezidentiale din 2019 un MECI ISTORIC !

Puneti mina pe VOT !

Sa le dam peste BOT !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru – Presedinte in 10 Noiembrie 2019

2 COMENTARII

  1. Te susțin , Radu Moraru ! Și voi încerca să te promovez așa cum pot eu , pe facebook , prin viu grai . Pentru că nu mă regăsesc în sistem , m-am săturat de corupți și de lozinci , că nu avem experiență , că suntem prea mici ca să schimbăm ceva , că țara e vândută și nu se mai poate face nimic . Vreau și eu să mă reîntorc din Germania, în satul unde locuiesc și să candidez la alegerile locale , pentru primar .

    Mă regăsesc în spusele tale , trebuie să schimbăm mentalitățile oamenilor controlați prin frică .

    Ai aprecierile mele pentru lupta contra mafioților !
    Și pentru că ai coloană vertebrală !

Comments are closed.