Presedintele Senatului Romaniei, liderul liberal Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca va vorbi despre raportul MCV dupa ce va consulta documentul in original. „Daca vorbim de MCV, dati-mi voie sa studiez raportul, originalul complet, si dupa aceea vorbim pe larg in cunostinta de cauza”, a precizat Antonescu.

Intrebat ce poate sa spuna despre concluziile Comisie Europene, la o prima vedere, Crin Antonescu a avut un raspuns zeflemitor: „La prima vedere e scris mic, trebuie sa-mi pun ochelarii sa-l citesc”.

9 COMENTARII

  1. Acest ipocrit care isi permite sa prosteasca romanii creduli, sa nu creada vreodata ca va prosti pe cineva in UE !!! A fost, este si va fi un parazit al clasei politice din Romania (ca multi altii), pacat ca ffff multi creduli il cred in tara si se lasa amagiti de MINCIUNI spuse de el si sustinatorii lui. Oare ce trebuie sa se mai intample in Romania ca locuitorii acestei tari sa se trezeasaca la realitate !!!!!!!!!

  2. acest toa’răş are nevoie de „ochelari de citit în somn”… cum bine zice Academia Caţavencu…

  3. Hai nu ne-nebuni, tov Antonov! Noi- toti romanii de buna credinta, indiferent unde ne-am afla- TREBUIE sa ne cumparam cate un microscop ca sa va „reperam”!

  4. Ii e lene sa se scoale, sa se duca la munca, sa-si „merite” banii papati din buget in 17 ani de absente… Ii e lene sa-si puna ochelarii sa citeasca… Oare de ce nu l-am duce direct la spanzuratoare (asemeni lenesului lui Creanga), sa-l scutim si pe el de efort si pe noi de chinuri?

  5. …..cata ipocrizie la un neica nimeni care nu a facut nimic in viata lui !….trebuie sa ai un tupeu fantastic sau pe cineva fff puternic in spate ca sa-ti permiti sa spui numai aberatii…eu vad clar ca acest domn strain de interesele Romaniei ,chiar vrea sa ne scoata in afara Comunitatii Europene ,probabil asa i-a dictat voiculescu sau vocea rusiei

    • Mai mult ca sigur Vocea Rusiei! De la ei si-a stricat si vederea caci primea ordine cu font 20 sa fie sigur ca poate citi!
      Nu uitati ca a fost sprijinit in aceasta pozitie de „inginerul”-KGB Ilici Iliescu…

Comentariile sunt închise.