Fostul Premier Emil Boc a declarat ca observa in raportul MCV pe Justitie detalii ce pun „frane serioase in calea aderarii Romaniei la spatiul Schengen, datorita incompetentei, balbaielilor si inconsecventei Guvernului Ponta din ultimul an. Prin tot ceea ce a facut Guvernul Ponta de la inaugurare si mai ales in vara si sfarsitul anului 2012 a indepartat Romania si mai mult de spatiul Schengen, de ridicarea MCV pe Justitie”.

„Aceasta este, din nefericire, concluzia preconizata in raportul MCV. Prin tot ceea ce a facut, Guvernul Ponta ne indeparteaza de Schengen si de statutul de stat de drept, autentic, al Romaniei”, a mai precizat Emil Boc, miercuri.

Fostul lider al PDL a sustinut ca Romania are sanse foarte mici sa adere, acest an, la spatiul Schengen. „Anul 2013, prin acest raport, cred ca este compromis in materie de Schengen, iar Guvernul va trebui sa dea niste semne publice foarte clare, consistente, cu privire la statul de drept, pentru ca Romania sa isi mai pastreze drumul spre Schengen”, a completat Emil Boc.

2 COMENTARII

  1. …domnule BOC,asta urmaresc nemernicii sa ne scoata in afara Europei! ….nu este prea greu de inteles pentru omul simplu !

Comentariile sunt închise.