crin_antonescuPresedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri la finalul sedintei Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului, ca Partidul National Liberal va avea sase membri in comisia de revizurire a Constitutiei, care, cel mai probabil, va fi condusa de el.

„La Comisia pentru revizuirea Constitutiei sunt eu, presedintele Comisiei juridice din Senat, Tudor Chiuariu, deci doi senatori si patru deputati. Avem sase membri. Cei patru deputati sunt Petre Roman, Dan Motreanu, George Scutaru si Alina Gorghiu”, a anuntat presedintele PNL.

Intrebat daca va conduce aceasta comisie, Crin Antonescu a precizat ca „daca votul plenului va consacra acest lucru, da”. El a aratat ca prima actiune a Comisiei va fi constituirea unui Forum constitutional, prin care „se asigura o dezbatere publica cat mai larga si care va preceda lucrarile finale”.

„Forumul constitutional nu vegheaza la activitatea Comisiei, este cadrul in care se asigura o dezbatere publica cat mai larga si care va preceda lucrarile finale, in sensul optiunilor de vot ale membrilor Comisiei. Acest forum constitutional se va constitui cat mai repede. Va fi, de altfel, prima actiune a acestei Comisii si probabil, la inceputul saptamanii viitoare ori la prima reuniune a Comisiei, vom demara toate procedurile. Forumul este un organism deschis. Practic, toate organizatiile, institutiile care doresc sa participe la aceste dezbateri sunt binevenite”, a completat liderul PNL.

De asemenea, Crin Antonescu a anuntat si care vor fi reprezentantii PNL din Comisia pentru legea electorala: „La Comisia pentru legea electorala – Mihai Voicu, care probabil va fi vicepresedinte, Ioan Ghise si Puiu Hasotti”.

7 COMENTARII

  1. DEZAMAGIT TOTAL .NU CRED CA VOI VOTA O CONSTITUTIE DUPA ASEMANAREA LUI CRIN !

  2. Cine e in fruntea comisiei de revizuire a constitutiei: un Cacarau repetent la istorie!

  3. Nu ma bucura deloc aceasta stire, sunt total dezamagita de cei ce o reprezinta !

  4. Ar fii foarte bine ca la referendul de modificare a constitutiei sa nu iesim la vot.

  5. un om de nimic ,o constitutie de kko….halal tara ,halal constitutie…a lui kakarau ,petre roman si chiuariu ….desteptii ,pardon pleava societatii noastre ….huooooooo!

  6. pot sa dorm si eu linistit acum cand stiu ca tu esti coducatorul comisiei de revizuire a constitutiei. vezi ca l-ai omis pe becali.

  7. Dupa persoanele enuntate pot afirma cu certitudine ca va iesi o lucrare de KKO. Din start afirm ca fara 300 alesi si unicameral, nu-mi deplasez anatomia la sectia de votare.

Comentariile sunt închise.