Europarlamentarul Cristian Preda face, pe blogul personal, o scurta analiza a mandatelor  lui Emil Boc,  dupa demisia in bloc a Executivului.

Cunoscut ca un critic dur al propriului partid, Cristian Preda vorbeste despre conjuncturile nefericite in care au fost mandatate  Guvernele conduse de Emil Boc.

“Guvernele conduse de el au fost foarte diferite și ca structură, și ca forță parlamentară: a fost mai întâi, în 2008-2009, formula bicoloră care avea două treimi din voturile Parlamentului, apoi, după realegerea lui Traian Băsescu, a venit rândul unui guvern format din trei partide, guvern care a trecut de votul din Parlament doar cu ajutorul grupului minorităților naționale. Criza pe care a traversat-o România în vremea guvernelor conduse de Boc a fost mai aspră decât primii ani ai tranziției”, scrie europarlamentarul.

El mai spune ca Emil Boc a fost supus nu numai  la presiunea strazii, incurajata si de Opozitie, dar si la cea a propriului partid.

“În mijlocul încercărilor, premierul a rămas onest și calm. Deși l-am criticat (uneori, cu multă asprime), mă simt obligat acum să îi mulțumesc pentru felul în care și-a asumat serviciul public”, recunoaste Cristian Preda.

 

Cristian Preda : Demisia lui Emil Boc

12 COMENTARII

 1. Doi bani nu dau pe acest Cristian Preda, antipatic si duplicitar. Sper sa-l dea afara din PDL. Daca este TELECTUAL sau nu, nu stiu si nu ma intereseaza. Ca om politic este 0 pentru mine.

 2. Din pacate ne pare rau de cineva cand nu-l mai avem. Ar trebui sa va insusiti si dvs. si poate multi altii din PDL un pic din disciplina de partid. Vorbiti pe mai multe voci si in loc de consonanta avem distonanta. Incercati sa vorbiti in numele celor care v-au votat si nu in numele dvs. Degeaba sunteti un intelectual rasat daca aduceti, prin discursul public, deservicii celui mai reformator partid de dupa ’90. „Intelectualita” excesiva ca si ”habarnita” pot incurca multe lucruri. Inca odata dragi politicieni-intelectuali din PDL incercati sa aveti un discurs coerent cu linia partidului din care faceti parte. Atentie, fiindca incoerenta dvs.ajuta neobolsevismul alienant. Incercati sa vorbiti aceeasi limba. Si pregatiti-va bine pe linie economico-legislativa. Nu putem vorbi de concepte si filosofii politice in afara guvernarii.
  Sa fiti iubiti dragi romani!

 3. care presiune a strazii? niste ultrasi batausi? sau niste fosti securisti, actuali revolutionari, animati de Felix? pai daca astea sunt manifestatii de strada ( maxim 3000 pers intoata tara) , atunci in Piata Universitatii anii 90 ce mai erau? cine si-a dat atunci demisia? cred ca toata lumea a cordat prea multa atentie acsetor palcuri de nulitati.

 4. D-le CRISTIAN PREDA eu cred ca joci hora in doua parti,ai grija ca e un joc f. periculos daca respecti regula, e f.posibil sa ramii pe afara si dupa comportamentul de pina acum cred ca nu e o perdere prea mare.

 5. Toti s-au grabit sa-i aduca acuze peste acuse, cuvinte urate si nejustificate ………….e bine ca se trezesc macar acum.
  Oricum chiar ar trebui sa-i multumim Domnului Boc

 6. Pentru barbatie politica va sugerez,

  Penis Enlargement Pills – $59.95

  Enlarge your penis size up to 3-4 Inches in length and up to 25% in girth with most powerful and 100% Natural and Safe Mandhood Penis Enlargement Pills.

  • Buna gluma. Daca o aplica Lolek si Bolek, le creste creierul ? Les tetes sont vides

 7. Ce faceti Domnule Cristian PREDA, sper ca veti candida la Primaria capitalei si sa dovediti barbatie politica !!!

  De Bla, Bla urile pe la toate televiunile m-ati lamurit, exact ca footbal toti dau gol din tribuna !!!

  Ceva concret de crestin democrat inrolat in miscarea populara !!!

  • Corect,e usor a-ti face notorietate criticand prim ministrul partidului care te-a facut eurodeputat si asta in special la unele televiziuni care practica o manipulare perfida fiind aservite unor fosti securisti acum cu dosare arzatoare la dna

Comentariile sunt închise.