L-am iubit pe acest OM ! Un Caracter, un Profesionist, o Voce, Unicat !

L-am cunoscut in 1994, cind i-am luat un interviu. I-a placut de mine si m-a luat colaborator la TVR.

Mi-a predat citeva lectii grele de Televiziune. „Radule, cind vei face emisiuni trasnet, nu te va suna nimeni sa te laude ! Radule, sa nu astepti niciodata Recunostinta ! Radule, cind iti va fi cel mai greu, vei fi singur !”

Dragul meu Cristian, ai avut mare dreptate si te-ai inselat amarnic, laolalta !

Sfaturile tale m-au ajutat enorm ! Dar viata mi-a aratat ca te-ai inselat ! Am avut parte de emisiuni trasnet si romanii au fost alaturi de mine ! Recunostinta si Rugaciunile Romanilor au fost mereu STINCA mea si a familiei mele ! Iar atunci cind am crezut ca sint singur… am fost inconjurat de milioane de romani !

Dragul meu Cristian, sint putini oameni buni ca tine pe care i-am cunoscut ! Ma rog si acum si ma voi ruga ca Sufletul Tau sa fie ACOLO ! Sa ne reintilnim peste TIMP !

Sa fii iubit Cristian Topescu ! Milioane de Romani isi inalta Ruga pentru Sufletul tau ! Ai fost si vei fi Romanul la care visam cu totii sa ajungem !

Dumnezeu sa te primeasca si sa te odihneasca in Pace !

Pe curind, dragul meu Cristian, pe curind…

Radu

1 COMENTARIU

 1. DA, d-l Cristian Topescu a fost un “OM RAR”, un om mare…!
  In fiecare din noi, Dumnezeu a pus dorinţa de a fi mare, de a insemna ceva, de a lasa ceva în urma noastra. Toti oamenii sunt insetaţi după o existenta care sa insemne ceva şi pentru societate… Nu-i nimic rau in a avea dorinta de-a trai cu insemnatate, de “a fi mari”, de “a fi rari”…
  Intrebarea se pune daca vrem sa fim mari numai inaintea lumii sau si inaintea lui Dumnezeu?!
  Biblia spune ca cine vrea sa fie mare numai inaintea oamenilor are o mica si trecatoare valoare… Ce “este inaltat doar in ochii lumii”, este privit chiar ca si o “uraciune” inaintea lui Dumnezeu (v. Luca 16:15)
  Mulţi tineri isi doresc s-ajunga şi ei ca faimosi artisti, sportivi, oameni de afaceri, comentatori/prezentatori ş.a.m.d., pe primele pagini ale ziarelor, revistelor, etc., dar impingandu-L pe Dumnezeu ‘pe linia moarta’… Multi tanjesc deci, fara sa realizeze, s-ajungă un fel de ‘nulităţi’ celebre…!
  – Ce anume determină însă “mărimea”/unicitatea cuiva înaintea lui Dumnezeu?!
  Ce spune Cuvantul lui Dumnezeu/Biblia despre oamenii care au fost “mari”/”rari”?
  – Oricine este plin de Duhul lui Dumnezeu, acela este “mare” inaintea Lui!
  A fi plin de Duhul Sfant inseamna implicit a fi plin de Cuvantul lui Dumnezeu şi a fi controlat/calauzit de Duhul Sfant care iti va dirija viata in conformitate cu “voia lui Dumnezeu, cea buna, placuta si desavarsita.”

Comments are closed.