nichitaCazul primarului de Iași a fost tratat de presa noastră angajată în lupta împotriva Corupției (presă din care nu fac parte, pentru că eu consider Lupta împotriva Corupției o răfuială între bandele politice mafiote de la noi) doar din perspectiva abuzului în serviciu care a fost punerea Poliției locale să-i supravegheze amanta.

Cazul are însă și aspecte psihologice și sociologice, relevante pentru România tembelizată de tranziția care nu se mai sfîrșește:

 1. Adina Samson, cea cîntată de femeile singure din presă, nu e Desdemona și, cu atît mai puțin, Julieta. În luarea în seamă a acestei Adriana Bahmuțeanu de Ieși nu se ține cont că ea a fost concubina șefului. Distinsa n-a fost în amor cu un coleg de birou, cu un fost inginer, azi angajat al vreunei firme de securitate, ci cu Ditamai Șeful instituției la care lucra. Primarul a promovat-o spectaculos. Să nu-mi spună mie respectiva că pentru meritele profesionale! Să nu-mi spună mie împricinata că nu i-a plăcut să fie amanta oficială a atotputernicului baron de Iași!
 2. S-a scris pe rupte despre nebunia lui Gheorghe Nichita de a pune Poliția locală să-i urmărească amanta cînd putea plăti pentru așa ceva o firmă de detectivi. Cei care au văzut în asta o zgîrcenie nu știu ce-i aia un baron PSD. Pentru Gheorghe Nichita n-avea nici un farmec să plătească detectivi. Adevărata Putere se exprimă prin punerea Poliției s-o urmărească.
 3. Pe mine nu abuzul în serviciu m-a uimit. M-a uimit cum a putut un bărbat și nu unul oarecare, ci un bărbat aflat în fruntea Primăriei de Iași, să apeleze la niște polițiști din subordine pentru rezolvarea unei probleme sentimentale. Cum dracu să te expui unor subordonați în suferința ta (pînă la urmă bărbatul Nichita suferea!), care subordonați mai sunt și polițiști, din ăia care suferă că nu pot da cu bulanul? Nu s-a gîndit o clipă Gheorghe Nichita la grohăielile porcești ale celor care-i urmăreau amanta?
 4. Șeful Poliției locale, polițiștii care o făceau pe detectivii sunt cetățeni ai României membre a UE. Cum de nu le-a trecut o clipă prin cap să refuze o acțiune dezonorantă pentru un polițist precum spionarea unei muieri care nu mai voia să se culce cu Șeful? Acești polițiști votează? Și dacă da, cu cine?
 5. Gheorghe Nichita a trăit experiența lui Othello. Numai că în timp ce Othello asculta pe la uși, Gheorghe Nichita spiona e-mailurile și folosea GPS pentru a vedea dacă iubita îl înșală. Ce mai încolo și încoace, Gheorghe Nichita e un Othello al Internetului!
 6. Nu e prea clară nici acum adevărata relație dintre primar și Adina Samson. Au avut o relație de concubinaj de mai mulți ani. Să zicem că – vorba aia – a găsit, în fine, adevăratul bărbat al vieții sale. Ea susține că ia dat papucii. Dacă da, ce-a mai vrut primarul de la ea? Să nu știe Gheorghe Nichita că dragoste cu sila nu se poate?
 7. PSD trebuie să facă presiuni asupra primarului ca să demisioneze din partid. Nu pentru că a fost înhățat de DNA. Nu pentru c-a fost reținut de procurori. Nici măcar pentru c-a comis abuz în serviciu. Gheorghe Nichita trebuie să demisioneze, pentru că, umblînd cu limba scoasă după o muiere care i-a dat cu flit, a făcut din PSD un partid nătăfleț. Cum dracu să mai votezi PSD fără să leșini de rîs amintindu-ți de Gheorghe Nichita?

 

sursa: cristoiublog.ro

6 COMENTARII

 1. Nichita nu e Psd,Nichita este un idiot care a fost impus de mafia basista la carma primariei Isului!!

 2. Cristoiule,cum dracu sa mai citesti ceva scris de tine,fara sa vomiti?

 3. domnule cristoiu, ce a facut nenorocitul asta cu amanta lui, este o picatura intr-un ocean. de fapt, fara-de-legile acestui MAFIOT sunt altele si sunt MAI grave. nu am auzit niciun ziarist spunand un MARE ADEVAR: indiferent cum s-a numit acest partid( care este o cloaca de MAFIOTI), el a condus romania direct sau din umbra 25 de ani! nu vreau sa spun ca celelalte partide nu au hotii, talharii, smenarii si ticalosii lor, dar acest psd(urmasul DIRECT al p.c.r.) intrece orice inchipuire! sa-mi spuneti dvs. sau oricine altcineva un pesedist( unul singur) care are un profil si un comportament european, de ales in slujba celor care l-au votat. va spun eu: NICI UNUL!!!!! urmariti-i zilnic la tv. si va veti convinge. dar nenorocirea acestui popor este ca TIMP DE 7(SAPTE) ANI, acesti ticalosi s-au aliat cu p.n.l.(ala „micu’) IMPOTRIVA ROMANIEI SI A ROMANILOR! SI AU DISTRUS TARA „pas cu pas”. bineinteles ca din aceasta uniune a facut parte si individul care ne-a prostit cu un „altfel de politica”. sa fie de capul lui( si a celor care INCA il mai sustin.

 4. Onaniile astea psd-iste n-au nici un fel de onoare si nu le pasa de ce spune populimea.
  Abia astept sa-i vad pe toti scriitori, Hamleti !

Comments are closed.