magie neagra 1

Cu toții am auzit, adeseori cu un zâmbet neîncrezător în colțul gurii, despre poveștile întunecate ale vrăjitorilor și magicienilor negri, cei care ar avea capacitatea să inducă, de la distanță, o boală mortală unui anumit om sau să îi facă legături de „dragoste” (a se citi pasiune sexuală) altuia, la cererea unor „clienți”. Aceste povești conțineau și următorul “amănunt”: era nevoie de ceva care i-a aparținut viitoarei victime – o șuviță de păr, o unghie, un element vestimentar pe care l-a purtat (de preferat transpirat)… Motivul acestei cereri era acela că magicianul negru avea nevoie de un element care să îl conecteze cu victima.

Desigur, cei mai mulți am refuzat să credem în autenticitatea unor astfel de relatări, în posibilitatea ca cineva să poată provoca, de la distanță, un astfel de efect. Am zâmbit superior, poate am zis ceva de genul: „mai lăsați-mă cu prostiile astea!” și am plecat mai departe, spunându-ne că lumea este naivă și puțină la minte…

Totuși, cercetările și experimentele făcute asupra ADN-ului uman au dus la mai multe descoperiri uimitoare, bulversante și pentru oamenii de știință. Pentru articolul de astăzi vă voi prezenta o astfel de cercetare, ale cărei rezultate explică știițific chiar și actele de Magie Neagră.

Vladimir Poponin, un bio-fizician rus despre ale cărui cercetări am vorbit și în articolul “ADN-ul fantomă – o descoperire de senzație a oamenilor de știință”, a făcut un experiment inedit: a prevalat ADN uman de la o anumită persoană și l-a plasat într-un dispozitiv unde se putea măsura activitatea mostrei. Într-o altă încăpere, persoana care a donat ADN-ul a fost supusă unor procese de stimulare emoțională, inducându-i-se diverse stări – de la bucurie, la tristețe, de la relaxare la furie.

În același timp, s-a verificat starea mostrei de ADN din camera alăturată. Rezultatele au șocat în prima fază colectivul știițific…

 

Citește continurea aici: http://www.cunoastelumea.ro/magia-neagra-poate-fi-explicata-stiintific/

 

Daniel Roxin

Comentariile sunt închise.