ion cristoiuS-a încheiat ceremonia de inaugurare a Cimitirului de onoare a militarilor români de la Roşşoska lîngă Stalingrad.
Din partea premierului Victor Ponta a dat citire unui mesaj Teodor Meleşcanu, consilier al premierului.
Președinția României n-a trimis nici măcar un pupic.
Reamintesc că la Festivalul Viei şi Vinului de la Focşani, ca să-i facă pe plac baronului Marian Oprişan, Klaus Iohannis a trimis un consilier.
La unul dintre cele mai importante momente postdecembriste de păstrare a Memoriei trecutului, Președintele României, ales de Poporul român să-i reprezinte trăirile, n-a catadicsit să trimită fie şi o Telegramă pe Facebook.
Trimițînd un consilier de importanța lui Teodor Meleşcanu, Victor Ponta i-a luat din nou fața lui Klaus Iohannis.

sursa: cristoiublog.ro

3 COMENTARII

  1. …sa fim seriosi dar cine-l mai asculta pe taraie basini de melescanu ?…securistul care cu un tupeu fantastic se vroia presedintele tarii ….ca sa nu zic ca pur si simplu si-a batut joc de alegatori ….si inchipuiti-va ce informatii si ce matrapazlâcuri a facut cat a fost la SIE …lucru pentru care trebuia arestat nu impaunat in functie cum la blagoslovit alt neispravit ca ponta !

  2. ….NU era “politically correct”! Razboiul a fost contra bolsevicilor khazari, care acum sunt cei cu “bruxelesul” si cu comunismul albastru!

  3. De la Stalingrad ce sa aduca. In schimb de la Focsani consilierul in mod cert a fost cadorisit de vataful Vrancei cu câteva baxuri. Neamtul este pragmatic.

Comments are closed.