Sorin-Ovidiu-Vantu_3-696x446.jpg.pagespeed.ce.5lnC_9cbGGIronie crâncenă pentru viceprim-ministrul Gabriel Oprea, poreclit „Găbiţă minte mică”. Ce arestare-cheie trebuie efectuată în scandalul poliţistului care a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă. Care este meteahna televiziunilor de ştiri în acest caz.

Într-un articol publicat pe blog, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu îl ia peste picior pe ministrul de Interne Oprea, apreciind că acesta „era cât pe ce să-l salveze” pe poliţist „și, dacă n-ar fi fost groapa în cauză, era foarte posibil să și reușească”. Mai mult: Vîntu îi critică pe toţi cei care au încercat să-l scoată nevinovat pe Gabriel Oprea, dând vina pe groapa în care a picat motocicleta poliţistului, informează psnews.ro.

„Ultima știre este cu domnul Gabi Oprea, care, se zice că, din megalomanie, a contribuit la moartea unui om. Surse mult mai bine informate susțin însă contrariul: domnul Gabi Oprea era cât pe ce să-l salveze și, dacă n-ar fi fost groapa în cauză, era foarte posibil să și reușească. Din informațiile prezentate de niște lideri sindicali ai MAI și din emisiunea d-lui Gâdea de joi seară, se detașează cu fermitate necesitatea arestării acelei gropi pentru infracțiunea de ucidere din culpă. De asemenea, este de aplaudat solidaritatea de care au dat dovadă confrații: cu excepția cozii de topor care se cheamă «Digi 24», toate televiziunile de știri au fost solidare cu cel incriminat pe nedrept de «cretinii» din online. Chiar și subsemnatul se simte obligat să-și reconsidere atitudinea față de cel pe care, în mod nedrept, îl apelam cu diminutivul «Găbiță minte mică».

Un prost n-ar fi reușit să alinieze patru televiziuni de știri care să-l pupe în (…) și să scoată groapa vinovată”, comentează Vîntu.

8 COMENTARII

  1. …………………de ce nu recunoasteti are dreptate de aceasta data Vântu!….groapa mortala-i de vina iar televiziunile tembele stergetile din grila la cat kakat mananca …..ca sa ajungi bogat intri in politica sau iti faci televiziune sa santajezi oameni !….dezinformezi o populatie si asa in deriva …luati exemplul lui gusa …nu i-a reusit nimic ,pana nu a ajuns sa-si „toarne” o televiziune pe care a adus-o in insolventa iar acum se da mare analist si sigur santajeaza ……ca doar nu-i mai breaz el ….totul este o mizerie in tara asta …pana si popii ,fura ,santajeaza si dezinformeaza !…in cine sa mai ai incredere ?

  2. Un gunoi, ramane UN GUNOI. Cei ce vor sa curete, folosesc matura si farasul, nu-i solicita sa „se care”.

  3. Prin anii 60 era un cântaret pe nume Sergiu Cioiu care devenise celebru prin interpretarea slagarului: Vântule, vânt nebun, stai si asculta ce-ti spun.
    In cazul de fata trebuie sa afirm ca si nebunii au câteodata dreptate.

  4. trebuie publicat cu insistenta mizerabilul de Vantu? Indiferent de ce-ar spune.

  5. Cam dubioasa independenta televiziunilor inclusiv Realitatea TV. Totul e OK pana la Oprea. Rusine ! Halal ziaristi. Rares Bogdan ? Poate vorbim de venirea primaverii, subiect important pentru romani.

Comments are closed.