Cum am reusit sa inving Sistemul cu “o singura semnatura”?! Buletinul de Vot pentru Prezidentiale este un FALS!

0
2310

PRIMA PARTE

• Mi-am depus candidatura pe 22 Septembrie 2019, ora 16. Biroul Electoral Central m-a inregistrat ca pe “o cerere”, in bataie de joc!

• BEC a refuzat sa dea o Decizie de admitere sau respingere a candidaturii mele, in cel mult 48 de ore, cum scrie Legea 370 pentru alegerea Presedintelui Romaniei.Pe 25 Septembrie, am contestat “respingerea tacita” a BEC la Curtea Constitutionala (in termenul legal si fara sa am niciun document de la BEC)

• CCR imi da dreptate, pe 26 Septembrie, si someaza BEC sa imi inregistreze Candidatura la Presedintia Romaniei cu data de 22 Septembrie 2019. CCR cere BEC sa dea “ o Decizie, potrivit Legii”.

• Problema este ca BEC are voie sa dea Decizii in cel mult 48 de ore de la depunerea candidaturilor, potrivit Legii si confirmat de CCR. Deci, in cazul meu, BEC ar fi putut emite o Decizie pina Marti 24 Septembrie, ora 23.59 ! CCR a intins BEC-ului o capcana uriasa !

CONCLUZII :

• CCR, prin Hotarirea 41 din 26 Septembrie 2019, decide ca Radu Moraru este inregistrat candidat la Presedintia Romaniei, hotarire definitiva !

• BEC nu a emis nicio Decizie de Respingere a inregistrarii Candidaturii in termenul legal de “cel mult 48 de ore”, deci asa am ramas Candidat la Presedintia Romaniei, cu O SINGURA SEMNATURA !

• CCR, dupa cum rezulta din Hotarirea 41, s-a comportat ca o Instanta Judecatoreasca ! Dreptul la aparare este garantat prin Constitutie (art.24, alin.1) iar candidatii la Presedintie se pot apara de abuzurile BEC NUMAI, EXCLUSIV in fata Instantei cu 9 Judecatori, adica CCR ! Foarte important acest lucru, pentru PARTEA a DOUA !

A DOUA PARTE

• Toata presa explodeaza, seara de 26 Septembrie 2019 : Radu Moraru candidat la Presedintia Romaniei ! Cu “o singura semnatura”!

• Vineri, 27 Septembrie ora 11, trebuia sa aiba loc tragerea la sorti pentru ordinea Candidatilor pe Buletinul de Vot, cu Radu Moraru Candidat ! BEC amina tragerea la sorti pentru a doua zi, Simbata 28 Septembrie, ora 9.30 ! O sa vedeti de ce !

• Tot Vineri 27 Septembrie dar ora 16, BEC da o Decizie de Repingere a candidaturii mele pentru a ma impiedica sa particip la tragerea la sorti de a doua zi !

• De ce este ilegala Decizia BEC si de ce este ilegala tragerea la sorti si de ce actualul Buletin de Vot este un fals ?!

a) BEC avea voie sa dea Decizii in privinta lui Radu Moraru, pina cel tirziu pe 24 Septembrie 2019, ora 23.59 ! O spune Legea 370 si o spune ferm CCR in Hotarirea 41 din 26 Septembrie 2019 !

b) BEC trebuia sa amine tragerea la sorti pina cind CCR va face publica Hotarirea 64, in urma unui alt demers al Candidatului Radu Moraru, o noua mutare de sah data Curtii Constitutionale ! CCR a intirziat deja 6 zile peste termenul legal de 48 de ore ! E greu pentru CCR : trebuie sa aleaga daca trece de partea poporului sau de partea Sistemului !

c) Buletinul de Vot nu va ramine doar cu cei 14 candidati penali, nu mai are cum ! CCR nu are cum sa lase asa lucrurile !

• CCR incalca Legea de peste 6 zile, refuzind sa raspunda public in termenul legal, fiindca are de analizat EXCEPTIA de NECONSTITUTIONALITATE privind cele 200.000 de semnaturi, exceptie ridicata de Radu Moraru !

• Chiar daca CCR a respins Contestatia mea nr. 2 (sint curios sa vad motivatia) CCR NU POATE sa se mai fofileze de EXCEPTIA ridicata de mine ! Poate fi cel mai important moment din Istoria CCR !!!

EXPLIC

• Pentru un Candidat la Presedintie, cu o candidatura depusa, inregistrata si recunoscuta de catre CCR, singura Instanta Judecatoreasca in fata careia se poate apara de abuzurile BEC, este Instanta cu cei 9 Judecatori, adica CCR !

• Dreptul la aparare este garantat de Constitutie (art.24, alin.1), Respectarea Constitutiei este obligatorie (art.1, alin.5), CCR este garantul suprematiei Constitutiei (art.142, alin.1). Cetatenii sint egali in fata Legii, fara privilegii si fara discriminari. Nimeni nu este mai presus de lege. (art.16, alin. 1 si 2)

PLEDOARIA

Candidatului Radu Moraru in fata CCR, privind Exceptia de Neconstitutionalitate pentru cele 200.000 de semnaturi :

• Semnaturile nu sint prevazute in Constitutie, incalca mai multe articole constitutionale, creeaza o discriminare (bariera imposibila) uriasa intre candidatii Independenti si candidatii marilor partide, timpul de 45 de zile pentru stringerea semnaturilor este imposibil pentru un candidat Independent. In plus, semnaturile tuturor celor 14 candidati de la BEC, au fost culese cu incalcarea Legii Datelor Personale iar cei 14 Candidati penali au mintit cind si-au asumat raspunderea si au garantat ca toate semnaturile si datele din tabele corespund realitatii.

• Candidatul Radu Moraru are calitate sa depuna Exceptia si a facut-o in termen iar CCR este unica Instanta abilitata, neexistind alte Instante la care candidatii la Presedintie se pot adresa !

• Exceptia priveste competitia intre candidatii la Presedintie iar Constitutia prevede ca “Legile ramin in vigoare daca NU contravin prezentei Constitutii “ (art. 154, alin.1)

• Asadar, desi CCR s-a exprimat eronat in citeva comunicari publice, CCR nu se poate eschiva de art. 146, litera D) : “CCR hotaraste asupra exceptiilor de neconstitutionalitate privind legile si ordonantele, ridicate in fata instantelor judecatoresti…” CCR s-a eschivat pina acum cu art.146, lit. F) : “CCR vegheaza la respectarea procedurii pentru alegerea Presedintelui Romaniei” si a completat cu un Comunicat de Presa, 2 Octombrie 2019 : “CCR indeplineste un rol formal, nefiind in masura ca, in termenele fixate de lege, sa realizeze un control efectiv si real”!!!

• CCR a avut mai multe momente de ratacire, probabil din cauza enormelor presiuni din partea Sistemului Mafiot !
A “veghea” = a pazi, a apara, a ocroti …iar “procedura”= forma legala de a face o actiune
Asadar, lit. F) se traduce asa : CCR pazeste forma legala pentru alegerea Presedintelui

CONCLUZII

• CCR nu poate face abstractie de articolele Constitutionale art.1 alin.5, art.142 alin.1 si art. 146 lit. D + F ( se aduna…D+ F…nu se elimina unul pe altul si nici nu se contrazic)

• CCR stie ca, potrivit Constitutiei, art.154 alin.1, Legea 370/2004 ramine in vigoare daca NU contravine Constitutiei !

Curtea Constitutionala are de ales : sa se faca de ris in fata Istoriei si a Neamului Romanesc sau sa dea o grea lovitura, poate mortala, Sistemului Mafiot !

Va dau o mostra de perversitate a Statului Mafiot, prin art.3 din Legea 370/2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei :

“Curtea Constitutionala, potrivit art.146 lit. f) din Constitutia Romaniei, republicata, vegheaza la respectarea in intreaga tara a prevederilor prezentei legi si confirma rezultatele sufragiului”

Traduc:

Parlamentul Romaniei obliga CCR sa fie “politistul” care sa pazeasca, in toata tara, respectarea unei Legi profund NEconstitutionale ! Parlamentul perverteste sensul si intelesul art.146 lit f) !

Baieti cu ochi albastri ! E invers ! Curtea Constitutionala controleaza Legea ! Nicio Lege nu da ORDIN CCR-ului !

CCR poate declara intreaga Lege 370/2004 NECONSTITUTIONALA ! I-am dat toate probele in acest articol ! Ma mir ca, de 16 ani, CCR nu a calcat in picioare aceasta Lege timpita si antiromaneasca !

Asteptam astazi momentul istoric al celor 9 Judecatori :

Valer Dorneanu – Presedinte
Cristian Deliorga – Judecator
Marian Enache – Judecator
Daniel Marius Morar – Judecator
Mona-Maria Pivniceru – Judecator
Gheorghe Stan – Judecator
Elena-Simina Tanasescu – Judecator
Livia Stanciu – Judecator
Varga Attila – Judecator

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru, Candidat la Presedintia Romaniei cu “O SINGURA SEMNATURA”!
Bucuresti, 7 Octombrie 2019, ora 9.00 a.m.