HOTARIREA Curtii Constitutionale ASTEPTATA DE MILIOANE DE ROMANI!
VA TRECE CCR DE PARTEA POPORULUI sau a PENALILOR ?

0
1846

Cum ar fi ca Politia Romana sa decida ca soferii au voie sa treaca pe rosu, au voie sa calce pietonii sau ca soferii pot circula si pe trotuar si pe contrasens ?!?!

Cam in acest punct se afla CCR, Curtea Constitutionala !

Sa decida ca Romanii au voie sa aleaga numai dintre cei 14 Candidati PENALI !

De ce Penali ?

Fiindca Biroul Electoral Central le-a facut plingere la Parchet pentru semnaturi false !

Fiindca toti cei 14 Candidati alesi “pe sprinceana” au semnat niste declaratii penale, pe proprie raspundere, ca toate datele si semnaturile sint reale ! Iohannis a semnat si a “bagat mina in foc” pentru 2,2 milioane de semnaturi ! Dancila “decit” pentru 1,4 milioane de semnaturi ! Toate semnaturile strinse cu incalcarea Legii datelor personale, GDPR !!!

DE CE SE TEME CCR ?!

Se teme de Exceptia de Neconstitutionalitate pe care am reusit, dupa lupte grele cu BEC-ul, sa o plasez in CURTEA CCR !!!

De 16 ani se chinuie Sistemul Mafiot ca nimeni sa nu reuseasca sa desfiinteze cele 200.000 de semnaturi NEconstitutionale ! O bariera care NU permite unuia ca mine, care s-a saturat de partide si politicieni, sa intre in cursa prezidentiala !

AM REUSIT !

Cu o singura semnatura am obligat BEC sa ma inscrie drept Candidat la Presedintie ! Chiar daca BEC m-a respins ulterior, AM CONTESTAT la CCR si asteptam DECIZIA ISTORICA a CCR pina pe 30 septembrie 2019 !

VA AVEA CURAJ CCR sa judece EXCEPTIA de NECONSTITUTIONALITATE a lui RADU MORARU ?!?

Cei 9 JUDECATORI au o sansa istorica ! Sa ne dea Tara inapoi din miinile politicienilor, partidelor si securistilor care ne jefuiesc de 30 de ani !

Numai Dumnezeu stie ce e acum in inimile si mintile celor 9 JUDECATORI !

Eu mi-am facut DATORIA ! E timpul ca si CCR sa serveasca PATRIA !

Sa fiti iubiti !
Radu Moraru – Candidat la Presedintia Romaniei
Bucuresti, CCR, 28 Septembrie 2019