DACA CCR (Curtea Constitutionala) NU INTERVINE DE URGENTA, ALEGERILE PREZIDENTIALE si DEMOCRATIA SINT COMPROMISE!

0
7935

Dupa dezastrul produs de catre AEP si BEC, institutiile care organizeaza alegerile Prezidentiale, NUMAI Curtea Constitutionala mai poate face o minune, evident respectind Legile si Constitutia Romaniei!

CCR a fost deja sesizata si ne aflam in cel mai important moment istoric ! CCR va pune bomboana pe coliva democratiei sau va salva democratia ?!

CCR a facut doua erori pe care le poate indrepta printr-o DECIZIE ISTORICA :
ACCEPTAREA si JUDECAREA EXCEPTIEI DE NECONSTITUTIONALITATE care i-a fost ceruta in privinta celor 200.000 de semnaturi pentru Candidatura la Presedintie !

Ce se obtine ?!

  1. Salvarea Democratiei in ceasul al 12-lea !
  2. Sansa de a avea alegeri prezidentiale pe 10 Noiembrie (data este deja compromisa)
  3. Toti cei 14 Candidati admisi de BEC si CCR scapa cu totii de chestiunea penala in privinta semnaturilor ! Daca CCR nu intervine Romanii vor avea de ales intre 14 PENALI , potrivit BEC ! BEC a ales sa ii trimita la Parchet !

Ce erori a facut CCR ?!

• CCR a dat ordin scris BEC sa dea o Decizie, fapt total ilegal, in conditiile in care BEC nu mai avea voie sa dea Decizii, expirind termenul maxim de 48 de ore prevazut de Legea electorala !

  • CCR interpreteaza gresit pozitia sa Constitutionala, art. 146, aliniat 1, litera f) si NU cunoaste definitiile verbului “a veghea” ! Pe de o parte, CCR da ordin scris BEC ce sa faca, pe de alta parte CCR se “fofileaza” spunind ca un Candidat Independent la Presedintie nu ii poate ridica Exceptia de Neconstitutionalitate ! Ambele “judecati” au loc in aceeasi Hotarire nr.41 din 26 Septembrie 2019 !

Ca sa traduc:

  • CCR a cerut imperativ BEC-ului sa incalce Legea electorala in batalia pe care BEC o duce impotriva lui Radu Moraru si BEC i-a respins Candidatura la Presedintie printr-o decizie ILEGALA si LOVITA DE NULITATE !
  • CCR a demonstrat, in aceeasi Hotarire nr.41, ca poate judeca Exceptia de Neconstitutionalitate in privinta celor 200.000 de semnaturi, ridicata de Candidatul Independent Radu Moraru !

Este pentru prima oara in Istoria Romaniei cind un Candidat Independent reuseste sa sparga un zid nedemocratic si neconstitutional, creat de Statul Mafiot cu cele 200.000 de semnaturi, si poate cere direct CCR, are “calitate juridica”, eliminarea celor 200.000 de semnaturi care NU sint prevazute in Constitutie si constituie o DISCRIMINARE uriasa intre Candidatii marilor partide si ceilalti Candidati, in conditiile in care, prin Constitutie, toti sintem egali !


CCR este in fata celui mai important moment din istoria sa :


CCR POATE SALVA DEMOCRATIA sau… CCR POATE INMORMINTA DEMOCRATIA!


CCR poate repara tot ce au distrus AEP si BEC in aceste ultime saptamini de cosmar si sa scapam de aceasta situatie incredibila de a avea 14 Candidati Penali la Presedintia Romaniei din cauza AEP si BEC ! CE RUSINE !


Prin Decizia ilegala si lovita de nulitate, data de BEC, de respingere a Candidaturii lui Radu Moraru, BEC a incalcat Constitutia, Drepturile omului Radu Moraru si Legea Electorala !!!
Ce fel de alegeri prezidentiale vom avea ?!

PENALE SI TRUCATE ? Sau ALEGERI PREZIDENTIALE CORECTE ?

Hotarasc cei 9 JUDECATORI de la CURTEA CONSTITUTIONALA !

Anexez Contestatia mea la CCR si Exceptia de Neconstitutionalitate privind cele 200.000 de Semnaturi (care NU exista in Constitutie !)