” Cum e viața în România ? „

0
154

În emisiunea ”Să vorbim despre tine”, din 14 noiembrie 2023, Gabriela Calițescu le-a oferit românilor șansa să intre în direct și să-și spună marile lor OFURI, problemele care-i macină și să vorbească despre viața grea pe care o duc în România.

În aceeași emisiune s-a dezbătut și impactul pe care îl are asupra cetățenilor noua lege a pensiilor, adică taxe noi pentru români şi firme pentru a aduce bani de pensii la buget…

Într-o primă etapă, Guvernul ar putea decide creșterea taxelor pe proprietate, eliminarea tuturor facilităților fiscale și introducerea impozitului progresiv.

Introducerea impozitului progresiv ar putea fi o soluție pentru a creşte încasările la bugetul de stat, este de părere Marcel CIOLACU.

Dar, același CIOLACU este cel care ne-a promis, nouă românilor, că nu va introduce taxe noi în 2024!!!

UN PATRON DE FRIZERIE, DISPERAT DE TAXELE PE CARE NU LE MAI POATE PLĂTI!

Cum e viața în ROMÂNIA? IMPOSIBILĂ, ar fi un răspuns din ce în ce mai corect și adevărat! Iată doar un exemplu! Un tânăr antreprenor, face protest de unul singur în Piața Victoriei și declară disperat: „Mă trezesc în fiecare dimineață să-i dau bani lu’ Ciolacu, să-i plătească pe ăia de la ASF!”

Nemulțumit și uimit că guvernul i-a crescut cu 300% taxele pe care trebuie să le plătească lunar pentru frizeria unde lucrează el ca patron alături de alți trei angajați, tânărul spune că nu își mai poate ține deschisă mica afacere, în condițiile în care salariile în unele instituții de stat au ajuns la un nivel de neconceput, de exemplu la Autoritatea de Supraveghere Financiară, unde sunt de 16.000 de euro, plus sporuri „de performanță”.

IOHANNIS ȘI OCOLUL PĂMÂNTULUI, CU AVION DE LUX
Ocolul PĂMÂNTULUI, episodul Aventurile lui Iohannis în Africa, ar putea fi un titlu de carte ori film. În timp ce alți șefi de state, cum ar fi VIKTOR ORBAN al UNGARIEI își întreabă, poporul când este vorba de subiecte naționale, și organizează referendumuri, WERNER al nostrum face OCOLUL PĂMÂNTULUI cu un avion de lux închiriat pe sume astronomice de bani. Acum, “al nostru”, este în KENYA, cu soția… Ce să-i faci, viața de “barosan”, în timp ce poporul român face foamea… Dl IOHANNIS zici ca e proprietar de țară, cam așa se comporta…

Decanul Facultății de Științe Politice de la Universitatea București, Cristian Preda, e de părere că președintele României ar trebui „anchetat” de o comisie parlamentară, atât pentru faptul că au fost secretizate costurile călătoriilor liderului de la Cotroceni în străinătate, cât și pentru că ar fi „mințit” în legătură cu motivul secretizărilor.

Emil Cîrjan
producător general