”Să vorbim despre tine” – 15 noiembrie 2023 @NasulTv

0
265

În emisiunea ”Să vorbim despre tine”, din 15 noiembrie 2023, Gabriela Calițescu i-a avut invitați pe d-na senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, d-na Dorina Barcari și dl. Florin Șandru, doctor în istorie.
S-au dezbătut cele mai importante teme ale zilei, de la disputele parlametare și până la noua lege a pensiilor.

PETRECERE SURPRIZĂ, DE ZIUA DE NAȘTERE A DIANEI ȘOȘOACĂ
Mai mulți oameni, de toată isprava, veniți tocmai de la Suceava, la București, i-au făcut cea mai mare supriza senatoarei Diana Șoșoacă.

DECLARAȚIA POLITICĂ A DIANEI ȘOȘOACĂ, din Parlamentul României

UNIREA ȘI “UNIONIȘTII”, DIN PARLAMENT
De la lansarea, în Parlamentul României, a ideii de Unire a României cu trupul mamă al țării, Diana Iovanovici-Șoșoacă a continuat cu o declarație care a generat numeroase reacții politice.

Reacțiile unor politicieni, la problema Unirii, din Parliament, au venit imediat. Tanczos Barna, Costea Adrian sau Titus Corlățean sunt doar câțiva dintre aceia care au venit la tribună să-și spună părerile.

Reacție Tanczos Barna:

Reacție Costea Adrian:

Reacție Titus Corlatean:

36 DE ANI DE LA REVOLTA ANTICOMUNISTĂ DE LA BRAȘOV
Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987 este marcată, începând din 2021, la data de 15 noiembrie, când în 1987, a avut loc una din primele revolte pe scară largă împotriva regimului ceauşist.
Revolta anticomunistă de la Braşov ”a fost acţiunea care a şubrezit zidul comunist construit în jurul României, zid care s-a prăbuşit, în 1989, prin sacrificiul tinerilor care au ieşit în stradă în luna decembrie a acelui an însângerat. Fără revolta din 15 Noiembrie 1987, probabil, nu erau posibile evenimentele din 22 Decembrie 1989. Luptătorii anticomunişti din 15
Noiembrie 1987 au arătat că este posibil să te opui dictaturii comuniste, în mod spontan! Din acest motiv este relevantă şi trebuie cinstită cum se cuvine Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987, an de an, în data de 15 noiembrie”.
Un material marca NASUL TV care a facut reconstituirea REVOLTEI din 1987, impreuna cu participantii-eroi de la acel eveniment….

Emil Cîrjan
producător general