costache 2Invitat în cadrul emisiunii Autostrada Unirii, de la NAȘUL TV, fostul director al CNADNR Liviu Costache a vorbit despre modul în care este folosit bugetul Companiei în condițiile în care 60% din drumurile și podurile din țară au durata de viață expirată și reprezintă un pericol pentru cetățeni.

„La ora asta, rețeaua de drumuri, 60% din cei 16.000 de kilometrii de drum, durata lor de viață este expirată. Pe asta ar trebui să se intervină imediat. Acum! Tot așa, rețeaua de poduri pe care o avem, peste 1000 de poduri, sunt în aceeași situație. Reprezintă un pericol”, a spus fostul director CNADNR.

„Bugetul anul la CNADNR pe 2015 este de 5,5 miliarde de lei. La sfârșitul lunii iulie erau cheltuite 500 de milioane. Cum se pot cheltui restul de cinci miliarde până la sfârșitul anului?”, a declarat Liviu Costache la NAȘUL TV.

2 COMENTARII

  1. Oferta de lucru !! Cerinte : persoana cu un vis mai mare decit obstacolele care pot aparea , ambitioasa , responsabila , disciplinata , citeste mult . Persoanele care nu iubesc sa citeasca va rog nu deranjati , aici va fi nevoie sa cititi mai mult decit la scoala . Oferta nu e valabila pentru toti .Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane..Persoana cu o minte închisă la orice subiect, rareori reușește. Scriti pe email: [email protected]

  2. Domnule Liviu Costache,
    Dar dumneata pe ce criterii ai fost pus – nu ales – la conducerea CNADR? Ceva „secu” in familie? ceva grade ai si matale? Te-au dat afara de incometent in a lucra cu „sistemul”, sau ti-ai dat demisia dupa ce ti-ai facut plinul?

Comments are closed.