costache cnadnrFostul director general al CNADNR, Liviu Costache, a făcut, miercuri seară, în cadrul emisiunii „Autostrada Uniriii” de la NAȘUL TV, dezvăluiri senzaționale despre modul în care funcționa mafia din stațiile de taxare de la vama Giurgeni.

După controalele efectuate la Giurgeni a fost scoasă la iveală modalitatea în care banii din taxele de drum se „scurgeau” către buzunarele uneor persoane din conducerea CNADNR.

„La Giurgeni, acolo unde am fost lăsați să intervenim și să facem controală, s-a ras tot ce era de ras. Încasările au crescut cu 20% și este un sistem cu o echipă tânără, cu un nou șef”, a spus Costache.

Între aprilie 2014 și aprilie 2015 creșterea de venituri a fost de 400.000 de lei. Nu s-a mărit nici traficul, nici taxa. Înainte lucrau 34 de oameni, din care au mai rămas patru sau cinci”, a mai declarat fostul director al Companiei Naționale de Drumuri.

„După primele emisiuni au vazut oamenii că am curaj și mi-au spus cu nume, cine strângea banii, unde plecau și la cine îi duceau. Trei filiere: două de București și una de Constanța. Ei nu voiau neapărat să fure dar li se impunea, li se cerea: dai atâta”, a precizat Liviu Costache la NAȘUL TV.

Aștept ca cineva din CNADNR să-și dea demisia și câteva de pe la Constanța. Banii ajungeau la o persoană din CNADNR”, a mai spus fostul director.

1 COMENTARIU

  1. o intrebare: d.n.a.-ul dece nu se autosesizeaza? a, sa nu uit, nu este implicata familia basescu. altfel, am fi vazut repede dosare penale. JIGODII NENOROCITE. parca guvernul are un corp de contol. unde sunteti, nenorocitilor, manca- var gaia?

Comentariile sunt închise.