Fostul ministru al Industriilor Dan Ioan Popescu ii face un portret interesant actualului presedinte Traian Basescu, intr-un interviu realizat de Money Channel, preluat de inpolitics.ro.

DIP este de părere că președintele rămîne un adversar redutabil și ”este greșit din partea opoziției că îl desconsideră. E un om politic în adevăratul sens al cuvîntului și încearcă acum să își joace ultimul rol, acela de tătuc care se detașează de toată clasa politică, de partid, de guvern, aș zice și de propriul popor, rolul liderului singuratic, care se adresează direct Europei, arătînd că știe ce are de făcut, știe de ce se întîmplă anumite lucruri etc”.

16 COMENTARII

 1. Alt dinozaur politic care-si da cu parerea, de parca parerea lor mai conteaza! Oameni ca ei nu fac decat sa lustruiasca papucii oricui cred ca le va putea usura situatia sau sa-i scoata din umbra in care stau ascunsi ca guzganii!

 2. …stie Basescu ce stie…e greu sa tragi o caruta,trasa de cai slabi si care nu stiu in ce directie sa o ia..!!!

 3. NOI stim cum este Basescu nu trebuie sa vina nimeni sa ne spuna.
  opozitia sa recunoasca cu subiect si predicat ca Basescu le sta IN GAT SI NU-L POT DIGERA

 4. Nenea DIP-ul a terminat-o cu DNA? Interviul ar fi trebuit sa se fi desfasurat intr-un alt loc, daca justitia era ceea ce se pretinde a fi.

 5. Da, un dragut si un simpatic…pacat ca nu si-a ales corect termenul de ‘tatuc’ data fiind aversiunea dovedita a presedintelui fata de tovarasii din est. Mai potrivit ar fi fost termenul pentru cei din PSD care au inclinatii dovedite catre rusi. De unde rezulta ca singurul adevar din ceea ce a spus este cel referitor la cat de bun om politic este TB. Sa-i mai faceti reclama si cu alte ocazii stimabile.

 6. da Basescu este un politician mult mult mai bun ca ceilanti ca lumea il uraste acum o sa le para rau mai tirziu. Eu ii doresc multa sanatate si sa reziste acestor atacuri murdare date pe subcentura de d.voiculescu.

 7. D.I.Popescu e speriat, asta e clar,dar cred ca acum sant mult mai multi speriati din tot spectru politic.Ca presedintele e un mare politician, au spus multi, dar ca e prost, interesant nu a spus nimeni ,in concluzie si cei care nu spun nimic si cei care il critica vad in el un om puternic si destept.Gafe a facut ,dar si el e om avand in vedere cate a inghitit

 8. CE VRAJEALA.CHIAR CA VA E TEAMA DE EL.CIUVICA VREA SA FACA PLANGERE IMPOTRIVA PRESEDINTELUI SA AFLE DE UNDE A AVUT BANI DE VILA SI DE TERENURI O FI MITA SAU CINE STIE.MARE DOBITOC.PERSOANA ASTA CE INVARTE?

 9. Dl. Dan Ioan Popescu a fost gasit vinovat anul trecut impreuna cu sotia sa de venituri ce nu le poate justifica si s-a dispus confiscarea a 4 milioane de lei noi, tot de catre Inalta Curte de Justitie.
  Nu am incredere in ce spune acest politician.

 10. Oare chiar trebuie sa- i credem Sinceritatea???
  Asa subit??? Ciudat???Azi tocmai cind Adrian Nastase are o condamnare cu executare!!! e drept cu recurs??????

 11. N-as zice ca e „tatuc” si un om politic responsabil.

  Corect! Daca in Romania, clasa politica e o imensa gasca, de 22 de ani, aceisi, in fruntea tarii, nu vor sa schimbe nimic, nu e normal sa incerci sa faci ceva pentru tara ta?

  DIP, e foarte gelos :))))

Comentariile sunt închise.