Ziaristii de la Jurnalul de Dimineata – Satu-Mare il acuza pe senatorul PSD Valer Marian ca ii agreseaza pe jurnalistii a caror prezenta il deranjeaza.

 “Senatorul PSD Valer Marian a agresat-o verbal pe reprezentanta Jurnalului de Dimineata, la conferinta de presa pe care a sustinut-o luni în faţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, obligând-o să părăsească locul”, titreaza cotidianul satmarean.

Potrivit ziaristilor de la Jurnalul de Dimineata, “senatorul a amenintat-o pe jurnalista chiar în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie si a imbrancit-o in fata colegilor prezenti la conferinta de presa”. Jurnalistii de la JDD sustin ca senatorul ii monitorizeaza pe oamenii din presa care il deranjeaza si ca nu este prima data cand recurge la atacuri verbale sau atacuri la persoana.

Ziarul a publicat si cateva imagini de la conferinta de presa de luni a senatorului, care vin in sprijinul acuzatiilor jurnalistilor.

Senatorul PSD nu a putut fi contactat pana la aceasta ora.

Potrivit CV-ului depus la Senat, Valer Marian a indeplinit pana in 1990 functia de procuror la Procuratura locala din Satu-Mare, iar din 1990 este membru al Ligii Luptatorilor din Decembrie 1989. In 2004 a fost numit in functia de prefect al judetului Satu-Mare si a devenit membru PSD in 2008, cand a dobandit si calitatea de senator in Parlamentul Romaniei. Valer Marian mai detine si functia de vicepresedinte al Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor, Combaterea Coruptiei si Petitii din Senat.

 

Imagini Jurnalul de Dimineata – Satu-Mare

13 COMENTARII

 1. Se ved pe el ca este un COMUNIST, adica asta vrea sa ne dea lectii de democratie!? Trebuie dus de urgenta la casa de nebuni!!!

 2. Acest om este un BOLNAV PSIHIC ,acest nebun este in PARLAMENT!? Vai de capul nostru si bineinteles ca nu pitea fi de alt undeva decat din PSD!!!

 3. El este vicepresedinte la Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor? eu cred ca el este capul abuzurilor, mai ales verbale nu domnule debutant?

 4. Voi nu vedeti asta nu are fata de om normal parca este puscarias .Atentie ce votati la sAtu Mare.

 5. acest om nu este normal. este un pericol pentru societate. ar trebui sa fie demn si sa isi dea demisia ca senator…este inacceptabil de face acest om in Satu Mare, de la sfidare la instigare…

 6. asta sigur este un securist slimos ordinar de ce oare ceilanti colegi ai ziaristei nu au intervenit pentru ia? un nrsimtit si ordinar securist care a mincat din banii poporului pina a facut burdihanul cit casa si creerul cit furnica hoo slimos ce esti.

 7. Oare ce s-ar fi intimplat daca servea dom’ senator un microfon in gura aia slinoasa…?Facea ani grei de puscarie,nu-i asa?Doar el este o autoritate ce bip,bip,…masii!?!
  De asta s-a ales praful de Piata Univesitatii,pentru ca s-a cerut „Jos cu politicienii”.In 21 de ani ne-am dumirit si noi cum sta treaba…Tiriac se intreba retoric,caci sesizase vulpea batrina cum bate vintul in societate, cum dom’le jos toti,si pe cine punem? Stai linistit domnule Tiriac,nu mor caii cind vor ciinii,sint solutii!!!

 8. ..ce mama dracului maninca astia de sunt asa de buhaiti…?…ei lupta pentru cei amaiti..?…cred ca voia sa cheme politia sa le bata pa fetele acelea…ni mai au nici un fel teama…se vad deja facind si dregind in tara asta…!!!….RUSINE..!!

 9. fatzadetortionar, asta a fost procuror? nu si-a lasat obsesia cu imbranceala si cunoasterea de identitati. papagalu’asta cu caciulitza in cam umflaj a ajuns senator?:)) cine l-a votat?!mai doamnelor satmarence, chiar nu aveti ochiul formatat la modern?!

 10. prind curaj ei din psd. inca de pe acum dar ce va fi mai incolo. daca asa cum spun ei vor venii la putere .

Comentariile sunt închise.