In ultimii 6 ani Timpul a fost cel mai bun aliat al meu si numai Dumnezeu a permis asta. Stiu ca de multe ori am scris lucruri greu de crezut dar iata ca, in timp, s-au adeverit !

Nici nu va inchipuiti cit de grele au fost bataliile cu Statul Mafiot, mai ales in ultimii 5 ani ! Dar sper, dupa ce ati vazut ca, neputind sa ma salte pe mine cu mascatii, au saltat Televiziunea Libera, unde eu sint Proprietar majoritar si Garant al Libertatii de Exprimare pentru toti colegii mei, sa incepeti sa ma credeti !

Cunoscind cum actioneaza Statul Mafiot, mi-am luat toate masurile posibile de precautie !

Iata de ce am rugat-o pe mama mea, Victoria, sa ne ajute sa tinem Televiziunea Libera, indiferent cit de mari si multi sint Goliatii !

1. Mama e o femeie foarte credincioasa, cu frica de Dumnezeu dar si cu un curaj cum rar am intilnit. Familia noastra este puternica datorita ei si educatiei pe care am primit-o de la parintii nostri !
2. Intre anii 2015-2016 mama mea a fost anchetata pentru Terorism, de catre 2,15, Politia Romana si ONPCSB ! Da, ati citit bine, TERORISM ! Fiindca a acceptat sa ajute Televiziunea Libera prin donatiile facute in contul ei de pensionara, de 900 de lei/ luna ! Operatiunea a fost condusa de generalul Plaiasu, 2,15 !
3. Conturile NASUL TV pot fi blocate oricind de catre Statul Mafiot ! S-a intimplat de citeva ori ! Fara motiv !
4. Conturile mele personale pot fi blocate oricind, in acelasi mod ! Chiar si eu, m-am gindit in acesti ani, pot fi arestat !
5. Deci, astazi, singurul cont sigur este cel al mamei mele. Totul e legal, banii vor fi donati catre NASUL TV, tot legal ! Mamei mele nu au ce sa ii mai faca ! Nici mie, dar e bine sa raminem prevazatori !

De ce e nevoie sa fiti 1 milion de DONATORI ? Cu minim 10 lei/an ?!

1. In primul rind, ca sa aratam tuturor mafiotilor, Statului Mafiot si Statului Roman ca sinteti MULTI cei care sprijina Televiziunea Libera. Sa dam si noi FIORI RECI !
2. Nu va chem la lupta sau razboi ! Suma de 10 lei si-o permite orice admirator sau telespectator NASUL TV .
3. Banii sint necesari ca sa tinem in viata Televiziunea Libera, cheltuielile sint foarte mari ! Numai la Anaf platim lunar 400-500 de milioane lei vechi.
5. Banii sint necesari ca sa dezvoltam Televiziunea Libera ! De cite ori am incercat, in acesti ani, sa dezvolt, sa crestem, de fiecare data Sistemul Mafiot a inventat ceva si am ramas fara bani ! Numai in ultimele 30 de zile Teroristii mi-au cauzat o nota de plata de peste 35.000 de euro, aproape 1,5 miliarde de lei ! Plus daunele si pagubele uriase, prin aruncarea in aer a publicitatii si a relatiilor cu clientii nostri.
5. Cu banii D-voastra vrem sa ajungem in Top 3 al Televiziunilor din Romania, in doar citiva ani ! Sa nu mai depindem de Publicitate ! Sa nu mai depindem de orice piedica pe care Statul Mafiot ne-o pune ca sa nu ne dezvoltam si sa nu crestem in audiente !

Dar cel mai important este ca o Televiziune Libera sa fie finantata numai de catre FANI ! Si sa nu mai traiasca din saracia indusa de Statul Mafiot ! Fara bani, NASUL TV poate fi vulnerabil ! Si sint absolut sigur ca, asa cum am tinut Stacheta Televiziunii Libere, in acesti ani grei in care am fost sprijiniti doar de citeva mii de romani, o vom tine si mai sus cu 1 milion de romani de pretutindeni alaturi, ca mici finantatori !

Si, in sfirsit, o Televiziune Libera cu 1 milion de Finantatori, nu mai poate fi saltata ! Ba mai mult, va impune zilnic, Sistemului, un TO DO LIST ! Sa isi faca treaba !

Pentru NATIUNE si TARA ! Niciodata IMPOTRIVA !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Iata Conturile mamei mele, Victoria Moraru, Garanti Bank ! Pastrati Dovada Donatiei fiindca nu vreau sa dispara niciun leu ! Avertizez pe toti mafiotii sa nu mai incerce nimic fiindca sintem cu ochii pe ei ! Si sintem multi !