Stimati Romani,

In aceste ultime zile am asistat cu totii la cea mai barbara incalcare a Dreptului la Proprietate a sute de actionari, cetateni romani, americani, canadieni, britanici, germani, francezi, italieni, olandezi, etc din ultimii 27 de ani, prin confiscarea temporara a Televiziunii Libere NASUL TV !

In aceste ultime zile am asistat cu totii la cea mai barbara incalcare a Dreptului la Libera Exprimare din ultimii 27 de ani, prin interzicerea tuturor ziaristilor si realizatorilor NASUL TV de a-si exercita meseria, timp de 3 saptamini, inclusiv Dreptul la munca !

Toate acestea pe fondul unor manipulari grosolane, minciuni si aberatii cum nu am intilnit niciodata.

Stiu ca inca sinteti socati. Voi face citeva precizari importante ca sa va linistiti, chiar daca nu toti ati crezut in manipularile grosolane lansate de teroristi.

1. Societatea Fire Breaking News, unde eu sint actionar majoritar si Paul Alexandru Moraru este actionar minoritar, este Actionarul Majoritar al NASUL TV S.A.
2. Acest individ a incercat sa bage in Faliment aceasta Societate unde este actionar minoritar, cu scopul de a pune mina pe NASUL TV.
3. Operatiunea a inceput pe 30 Decembrie 2016, aproape de Revelion, si a continuat in primele zile din Ianuarie 2017, fara stirea mea si exact cind stia ca sint plecat in vacanta.
4. Dupa eforturi uriase, eu Radu Moraru (nicio legatura de familie cu escrocul farmacist Paul Alexandru Moraru), in calitate de Administrator Special al Societatii, am scos firma din Insolventa. Astazi, Fire Breaking News are zero Datorii, conform Tabelului de Creante publicat pe ZERO in BPI de catre Administratorul Judiciar. Deci o Societate sanatoasa !
5. Singurul care nu a dorit iesirea din Insolventa este chiar Paul Alexandru Moraru, culmea, actionar minoritar la
Fire Breaking News cu 24% ! Am probe solide, depuse in Instanta ! Desi i-am platit 79.000 de lei prin executor judecatoresc ! In momentul in care i-am platit omul a innebunit si a spart usile si lacatele Televiziunii Libere, stingind Lumina timp de 3 saptamini !

Concluzie : Fire Breaking News, actionarul majoritar al NASUL TV S.A. NU ARE NICIUN LEU DATORIE ! NU MAI ESTE IN INSOLVENTA ! Datorita exclusiv lui Radu Moraru si impotriva escrocului Paul Alexandru Moraru.

In legatura cu minciunile despre NASUL TV S.A., sint obligat sa fac citeva precizari, fiindca s-au inventat fabulatii legate de managementul lui Radu Moraru.

1. NASUL TV S.A. a incheiat cu ANAF un acord de reesalonare a Datoriilor, unde, prin efortul exclusiv al lui Radu Moraru s-au depus Garantii de aproximativ 150.000 de euro ! Deci, daca NASUL TV nu plateste Reesalonarea, ANAF are de unde sa isi recupereze Datoria ! Dar eu ma voi asigura ca vom respecta Reesalonarea. Reamintesc ca aceste Datorii catre ANAF au rezultat in urma amenzilor aberante ale CNA, prin Laura Georgescu !
2. NASUL TV S.A. are de recuperat, peste 350.000 de euro, de la ANAF si Laura Georgescu, prin procesul penal la care sintem Parte Civila ! Procesul dureaza de peste 2 ani si va mai dura ! Dar am rabdare ! DNA a instituit Sechestru pe Averea Laurei Georgescu, sefa CNA, in favoarea NASUL TV S.A. ! Noroc ca Laura Georgescu are niste case!

Concluzii :

1. In acest moment, fata de ANAF, am putea spune ca avem Datorii ZERO ! Anaful isi poate recupera banii oricind din Garantiile depuse de mine !
2. NASUL TV S.A. NU ARE DATORII ! Cu exceptia unor sume modice catre Chirie (unde am garantat eu personal si culmea, chiar si pe perioada Ocupatiei teroriste de 3 saptamini, tot eu am platit 100 de milioane catre Coresi, compania care ne-a inchiriat spatiul pentru Televiziunea Libera !).
3. Mai avem mici datorii catre Colegii mei. Daca escrocul Paul Alexandru Moraru nu ar fi luptat din greu impotriva NASUL TV, desi e actionar, daca nu ar fi trebuit sa ii platesc 79.000 de lei (aproape 18.000 de euro!), atunci toti Colegii mei ar fi fost platiti la timp !

Dragilor,

E ca la Radio Erevan ! Ne-au furat banii si ne acuza ca nu avem bani ! Au luptat impotriva NASUL TV si ne acuza ca nu sintem buni manageri !

Asadar, in calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie al NASUL TV S.A., va anunt ca sintem FARA DATORII ! E drept, eu personal, am citeva mii de euro datorii la prietenii mei adevarati ! Care stiu ca, intr-o buna zi, voi returna acesti bani ! Dar in rest , eu nu am nici macar un Card de credit !

Iar in calitate de manager al NASUL TV, dupa tot ce am suferit in acesti ultimi 5 ani, dincolo de performanta de a nu fi datori la nimeni, am garantat Dreptul la Libera Exprimare pentru toti ziaristii si realizatorii Televiziunii Libere ! Asta este PERFORMANTA ! Si asta numai cu Dumnezeu inainte si cu sprijinul a mii de romani si sute de actionari ! Fara VOI nu reuseam ! Va multumesc! In numele acestui NEAM si in numele acestei TARI ! Performanta am realizat-o IMPREUNA !

Cind te lupti cu Sistemul Mafiot NU exista Business-Plan ! Eu voi continua ! Va rog si pe VOI sa continuati ! Asa sa ne ajute Dumnezeu !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

5 Noiembrie 2017