Daca va aduceti aminte, atunci cind romanii de buna credinta dar si „revolutionari cu ochi albastri” au cucerit Palatul Primaverii, casa Dictatorului Ceausescu, Televiziunea Romana, botezata „Libera” a transmis imagini terifiante !

Oamenii ieseau din Casa lui Ceausescu si urlau cu ochii scosi din orbite : Ceausescu are robinete de aur la baie, Ceausescu are tablouri pe pereti, kent, whisky si valuta, Ceausescu a furat banii poporului si i-a pus pe Carnete CEC. Sinistra are haine scumpe si blanuri ! Etc.

Arc peste timp, la 27 de ani distanta, in plina „democratie”, UE si NATO, s-a repetat acelasi Scenariu, lipsit de imaginatie. Desi am prevenit Statul Roman, inca de pe 5 Iunie 2017, prin SRI dar si public, despre Operatiunea „Lichidati NASUL TV”, Statul Roman a stat inert si a permis ca Operatiunea sa se desfasoare si milioane de romani sa ramina consternati ! Da, Televiziunea Libera NASUL TV a fost furata ! S-a incercat aceeasi operatiune ca atunci cind Ghita a furat Realitatea Tv, cu sprijinul SRI.

Iata cum s-a desfasurat Operatiunea „Lichidati NASUL TV”, timp de 18 zile ! Operatiune esuata insa dupa o Batalie naprasnica !

1. Pe data de 12 Octombrie 2017, la ora 8 dimineata, teroristii au spart usile Televiziunii Libere si au preluat emisia. Au scris minciuni si aberatii, despre „Dictatorul” NASUL pe care le-au difuzat incontinuu zeci de ore.
2. Au smuls de pe pereti toata Istoria Nasul, tablouri cu imagini din emisiunile istorice realizate in ultimii 17 ani.
3. Fiindca nu au reusit sa puna mina pe Site-ul Nasul.Tv, teroristii au renascut un Site, Stiri Nasul Tv, care nu mai avea activitate din luna Februarie 2017, unde au rescris toate aberatiile impotriva „Dictatorului” NASUL !

4. Si tot pe 12 Octombrie 2017, dupa doua ore de la cucerirea Televiziunii Libere, teroristii au fugit lasind o firma de paza care, timp de 3 saptamini, a interzis intrarea in Televiziune a intregii echipe NASUL TV si tuturor actionarilor, citeva sute, in frunte cu „Dictatorul” NASUL – actionar majoritar ! Politia Romana, subjugata de 2,15 – care a sprijinit Operatiunea terorista, nu si-a facut datoria, in fata celor mai grave incalcari ale Dreptului de Proprietate si Dreptului la Libera Exprimare din ultimii 27 de ani !

Iata PROBA : Politia trebuia sa cheme teroristii sa ii intrebe cum au spart Sediul Televiziunii Libere fara Executor Judecatoresc. Atit ! Pentru teroristi era singura cale legala sa intre in Televiziune prin spargerea usilor si a lacatelor ! Stiti de ce teroristii nu au fost insotiti de un Executor Judecatoresc ?! Fiindca niciun executor nu a acceptat ! Fiindca Teroristii nu aveau o Sentinta Definitiva si fiindca Hotarirea 160, de care s-au prevalat Teroristii NU INTERZICE prezenta ziaristilor si actionarilor in Televiziunea Libera !

Teroristii au mintit atit opinia publica cit si Politia Romana, carenu a facut nicio minima verificare. Prin Hotarirea 160, NASUL Radu Moraru NU A FOST DESTITUIT nicio clipa ! Eu eram, pe 12 Octombrie, angajat al NASUL TV si trebuia ca Politia sa imi permita accesul sa imi realizez Emisiunile ! Eu nu am fost destituit nicio secunda din pozitia mea de realizator-angajat al NASUL TV !

1. Timp de aproape 3 saptamini, peste Televiziunea Libera s-a lasat Intunericul ! Doar reluari in devalmasie, si acelea cenzurate ! Teroristii au distrus toate calupurile de publicitate ca sa pierdem bani si clienti ! Au modificat grila fara acordul CNA ! Si-au batut joc de milioane de romani ramasi consternati !

2. Dupa citeva zile au reusit sa inchida si Site-ul Nasul.Tv !

3. In toate aceste 3 saptamini au asteptat, alaturi de ofiteri din 2,15, ca „Dictatorul” Radu Moraru sa faca o greseala, una oricit de mica, pentru a fi arestat si tinut la celula minim 24 de ore, cit permite Legea. Mascatii erau pregatiti ! Nu conteaza ca NU exista niciun motiv de arestare ! Oare la dr. Burnei, unde au navalit 30 de mascati in scara blocului unde locuieste, au existat motive ? Astazi, Dr. Burnei nu mai este acuzat de nimic, dar i-au distrus viata si cariera !

De ce se fac aceste arestari halucinante, pentru 24 de ore, fara niciun motiv ?! Simplu! Pentru a influenta opinia publica si, mai grav, pentru a influenta Judecatorii atunci cind iau decizii ! Pai daca l-au luat cu mascatii, inseamna ca o fi ceva ! – asta e „logica” pe care militienii vor sa o impuna !

1. Pe 27 Octombrie 2017, Instanta Tribunalului Bucuresti, pusa in fata probelor zdrobitoare pe care le-am prezentat, a HOTARIT repunerea in Drepturi a Echipei NASUL TV si a tuturor actionarilor, majoritari sau minoritari. Pe 30 Octombrie ne-am prezentat cu totii la munca ! Avocata Aura Speranta Ungureanu si-a pus bodyguarzii sa ne bata si a cerut arestarea mea ! Fiindca ne-am prezentat sa muncim in Televizunea Noastra, a Romanilor de Pretutindeni ! Cu Hotarirea Instantei in mina ! Fara violenta si fara sa spargem usi si lacate ! Fara sa venim ca hotii dimineata la ora 8.00 ! Ba chiar am anuntat si public, pe Facebook, ca vom incepe emisiunile in citeva ore !

Cum a fost posibil si cine i-a ajutat pe Teroristi sa fure o Televiziune Libera ?!

Exista o Reteta, patentata de 2,15, de foarte multi ani, prin care se confisca proprietati, firme prospere si orice companie care deranjeaza, vezi NASUL TV – care deranjeaza pe toata lumea !

Teroristii s-au prevalat de faptul ca Registrul Comertului nu verifica legalitatea actelor! O amputare intentionat facuta ca sa existe portite atunci cind Statul Mafiot isi pune in gind sa „omoare” pe cineva !

Apoi, exista aceasta Hotarire 160, data de Judecatoarea Ionita Irina, in favoarea Teroristilor, care judecatoare nu a citit Dosarul. Si care, sustine si ea, ca NU raspunde de Legalitatea actelor depuse in Instanta !

Pai si-atunci, cine verifica Legalitatea Actelor ?!?! Registrul NU ! Judecatoarea NU ! Deci poti, prin fals, in toiul verii – cind eram cu totii in concediu, sa furi orice Companie din Romania ! Inclusiv Televiziunea Libera ! Asta da „democratie” ! Poti daca ai spate ! Fiindca niciun om normal nu s-ar fi pretat la asa ceva !

Iata Institutiile Complice cu Teroristii !

1. SRI ! Aceasta Institutie are rolul de a preveni. Are rolul de a proteja valorile democratice ale Statului Roman. Are rolul de Protectie a Constitutiei si sa previna cele mai grave incalcari ale Proprietatii si Liberei Exprimari. Am informat SRI pe 5 Iunie 2017 si am dat toate detaliile Operatiunii „Lichidati NASUL TV” ! S-a intimplat exact cum am descris, la 4 luni distanta, in Octombrie 2017 !

2. Registrul Comertului. Teroristii au folosit un „Culoar” bine cunoscut, folosind-ul pe Mircea Serban, a carui sotie, Corina Serban, lucreaza intr-o pozitie cheie in interiorul Registrului Comertului.

3. Judecatoarea Ionita Irina, care a dat o sentinta fara sa studieze Dosarul. Deocamdata doar atit.

4. 2,15 – acest Serviciu secret din MAI, folosit de multe ori in istorie la treburile murdare ale Statului Mafiot si nu numai ! Oameni importanti din acest Serviciu au blocat Politia sa isi faca datoria inca din data Puciului, 12 Octombrie 2017 ! In acest Serviciu secret lucreaza, pe o pozitie extrem de sensibila si importanta, ofiterul Mircea Torceanu, cu grade si functie mari, cel mai bun prieten al lui Buca Adrian, unul dintre pucisti si vremelnic cuceritor al Televiziunii Libere.

5. Organul de presa condus de Petrisor Obae, Pagina de Media, care a avut rolul sa conceapa un articol de presa mincinos si denigrator la adresa mea, a familiei mele, a firmelor pe care le conduc si in profund derapaj cu ADEVARUL. Nicio secunda acest pulan al asa zisei prese libere nu mi-a cerut o opinie si nu a verificat minciunile sau documentele teroristilor. In foamea de senzational, toata presa a inghitit ca stiuca, toate bazaconiile ! Nici macar copiii de gradinita nu ar fi inghitit galusca in asemenea hal !

Si mai sint multe de spus. Dar faptul ca teroristii au furat toate tablourile de pe peretii Televiziunii Libere, cu fotografii din istoria de 17 ani de NASUL… arata clar ca Teroristii erau siguri ca NASUL nu se va mai intoarce !

Baieti, NASUL s-a intors ! Si toti cei vinovati trebuie sa plateasca ! Luni, 6 Noiembrie, de la ora 20.00 voi veni cu dezvaluiri grele ! Pregatiti-va !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Duminica, 5 Noiembrie 2017, ora 14

P.S. Puteti sa sprijiniti NASUL TV prin donatii in conturile  deschise de mama mea: