Protestul Diasporei, un eveniment unic in istoria Romaniei, perfect legitim si anuntat din timp, ar fi trebuit sa iasa perfect. Macar atit ar fi putut face Romania pentru milioanele de romani alungati de propria tara. Macar acest minim Respect din partea Statului Roman ! De fapt un Stat Mafiot !

 1. In primul rind, toti liderii politici, de la Iohannis, Dragnea etc ar fi trebuit sa fie in Bucuresti si sa primeasca la discutii delegatii ale Diasporei.
 2. Toate Serviciile Secrete ar fi trebuit sa identifice din timp sau chiar printre manifestanti, huliganii si provocatorii. Fiindca e evident ca huliganii nu sint din Diaspora ci din interior si au fost trimisi cu „misiune” !
 3. Carmen Dan trebuia sa ordone Jandarmeriei sa stea cu bratele incrucisate ! Nu sa provoace cu tunuri de apa, gaze si grenade !

Dancila trebuie sa isi dea demisia. Nu avea voie sa isi ia concediu tocmai acum. Carmen Dan trebuie sa isi dea demisia si sa fie anchetata penal ! Nu poti sa tragi in propriul popor !

Este foarte interesant ca Serviciile Secrete sint la Iohannis. Doar Doi si’un Sfert e la Dancila, adica Dragnea.


Deci, daca ar fi dorit sa previna violentele si sa nu avem atitea victime nevinovate, Iohannis si Dragnea au ratat impreuna ! Si au dat de inteles ca Serviciile Secrete din subordinea lor nu sint in stare sa identifice preventiv citeva sute de huligani ! Sau, mai grav, nu au dorit !

Este foarte interesant ca Jandarmeria este la Carmen Dan – Dragnea. Pai cit de idiot sa fii sa tragi in propriul popor din cauza a citorva sute de huligani provocatori ?!

Deci daca Dragnea dorea sa previna violentele ar fi putut sa retraga Jandarmeria din Piata Victoriei ! Ce se mai putea intimpla?! Sa se bata huliganii cu Diaspora si Protestatarii pasnici ?! Exclus. Sa ia cu asalt Palatul Victoria ?! Posibil ca huliganii sa fii incercat dar ar fi fost lasati singuri. Si nu mai aveam atitea victime inocente !

In concluzie, Dragnea si Iohannis sint principalii vinovati de aceste Violente si responsabili pentru toate Victimele ! Aveau intreg Statul Roman in mina sa asigure un climat civilizat pentru Protestul Diasporei !

Nu au facut-o niciunul deci imi e clar ca amindurora le convine ce s-a intimplat ! Oare de ce ?! Ei asta e inca un mister…

Sper ca ziua de 11 August sa se termine cu bine ! Doamne Ajuta !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru


8 COMENTARII

 1. De unde stii ca SRI nu a dat informatii cu privire la posibilitatea de fi prezenti la protest persoane agresive care sa deturneze scopul protestului si sa atace fortele de ordine ? Si apoi o parte dintre acesti huligani au fost recunoscuti ca fiind din galeriile de fotbal dar din pacate ei n-au fost izolati si retinuti de catre jandarmi. Nu s-a vrut izolarea lor pentruca aveau la indemana toate mijloacele pentru a o face. De ce oare ???? Jandarmii au avut grija sa atace in schimb in toate modurile protestatarii pasnici sau oameni de pe strada care n-aveau nimic cu protestul. Nu ti se pare ca a fost o strategie pusa la cale de catre Dragnea si oamenii lui ? E prea cusut totul cu ata alba si culmea , tu nici nu-ti dai seama si disipezi vina aiurea si asupra altor institutii care in mod cert nu puteau interveni.

 2. Nu cunosti prerogativele presedintelui stabilite in Constitutia Romaniei. Citeste Constitutia de la art. 80 pana la 94 si vei vedea ca acesta nu are nici Ministerul de interne si implicit jandarmii in subordine si nici primaria capitalei . Acestea sunt in subordinea guvernului. Atunci cum putea Johannis sa ia masuri sa previna astfel de evenimente cand nu are nici obligatia s-o faca si nici dreptul sa se amestece in treburile guvernului. Mai mult, acei huligani care au fost in jur de 40 de persoane trebuia sa fie retinuti de jamdarmi si n-au facut-o. Cum iti explici ca n-au izolat si n-au retinut niciunul ? Nasule, ai decazut, bati campii , nu te informezi, nu cunosti Constitutia Romaniei dar ai convingeri care sunt contrare prevederilor constitutionale. In ce priveste consultarea cu diaspora, cum sa poti sa te intalnesti cu ei cand ei n-au cerut acest lucru pentru ca asa cum au declarat, n-au lideri. Crezi ca le stii pe toate dar esti varza. Din pacate deja nu mai prezinti interes. Pacat de cativa oameni de valoare ca-si pierd timpul la tine. Ma refer si la Daniel , la Parsu si altii.

 3. nasule, nu stiu cum ai facut
  dar si tu ai distrus locul asta frumos unde ne bateam cu jandarii proprii acum cativa ani…
  de, om fi o natie de autodistrugatori.

 4. Domnul Radu, era singura sansa ca sa aud realitatea asa cum imi place mie s-o numesc, pe you tube. Din 10 Iulie nu mai am posibilitatea sa va ascult. Nu stiu exact care este cauza dar sunt rupt de realitate. Nasul tv este REALITATEA.

 5. Taicutza ești pe alta lume? Tu nu vezi ce fac ăștia? Un singur vinovat:dragnea PSD. Ce era aseară la TV nasul? Populara, Canada? Mai da-.ne și mai minte-te puțin cu povesti, servicii, kovesi….

 6. Chiar incepeam sa imi fac griji pentru ca in ultimul timp la Nasul Tv nu mai misca nimic.

Comentariile sunt închise.