Protestul Diasporei, un eveniment unic in istoria Romaniei, perfect legitim si anuntat din timp, ar fi trebuit sa iasa perfect. Macar atit ar fi putut face Romania pentru milioanele de romani alungati de propria tara. Macar acest minim Respect din partea Statului Roman ! De fapt un Stat Mafiot !

  1. In primul rind, toti liderii politici, de la Iohannis, Dragnea etc ar fi trebuit sa fie in Bucuresti si sa primeasca la discutii delegatii ale Diasporei.
  2. Toate Serviciile Secrete ar fi trebuit sa identifice din timp sau chiar printre manifestanti, huliganii si provocatorii. Fiindca e evident ca huliganii nu sint din Diaspora ci din interior si au fost trimisi cu “misiune” !
  3. Carmen Dan trebuia sa ordone Jandarmeriei sa stea cu bratele incrucisate ! Nu sa provoace cu tunuri de apa, gaze si grenade !

Dancila trebuie sa isi dea demisia. Nu avea voie sa isi ia concediu tocmai acum. Carmen Dan trebuie sa isi dea demisia si sa fie anchetata penal ! Nu poti sa tragi in propriul popor !

Este foarte interesant ca Serviciile Secrete sint la Iohannis. Doar Doi si’un Sfert e la Dancila, adica Dragnea.

Deci, daca ar fi dorit sa previna violentele si sa nu avem atitea victime nevinovate, Iohannis si Dragnea au ratat impreuna ! Si au dat de inteles ca Serviciile Secrete din subordinea lor nu sint in stare sa identifice preventiv citeva sute de huligani ! Sau, mai grav, nu au dorit !

Este foarte interesant ca Jandarmeria este la Carmen Dan – Dragnea. Pai cit de idiot sa fii sa tragi in propriul popor din cauza a citorva sute de huligani provocatori ?!

Deci daca Dragnea dorea sa previna violentele ar fi putut sa retraga Jandarmeria din Piata Victoriei ! Ce se mai putea intimpla?! Sa se bata huliganii cu Diaspora si Protestatarii pasnici ?! Exclus. Sa ia cu asalt Palatul Victoria ?! Posibil ca huliganii sa fii incercat dar ar fi fost lasati singuri. Si nu mai aveam atitea victime inocente !

In concluzie, Dragnea si Iohannis sint principalii vinovati de aceste Violente si responsabili pentru toate Victimele ! Aveau intreg Statul Roman in mina sa asigure un climat civilizat pentru Protestul Diasporei !

Nu au facut-o niciunul deci imi e clar ca amindurora le convine ce s-a intimplat ! Oare de ce ?! Ei asta e inca un mister…

Sper ca ziua de 11 August sa se termine cu bine ! Doamne Ajuta !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here