Unde sint Crestinii nostri ?

Multi evrei l-au asteptat pe Isus sa intre in Ierusalim si sa mobilizeze armate ca sa lupte impotriva Romanilor.

Isus i-a dezamagit si a intrat in Ierusalim cu Pace si Iubire. Pentru a-si da Viata pentru Iertarea Pacatelor noastre !

Sper sa nu comit o blasfemie daca spun ca NASUL TV a urmat acest Exemplu.

Si revin in timpurile noastre, de sfirsit de lume. Cu exemplul lui David care nu doar s-a rugat sa nu cada drobul de sare ci a gindit o strategie, a cautat solutii, o piatra, o prastie, si l-a invins pe Goliat ! David s-a rugat si a luptat !

Fara ura, fara razbunare dar in lupta dreapta, NASUL TV a promovat si sustinut valori Crestine. Cu orice risc ! Si riscurile au fost enorme !

Inca nu am vazut 100.000 de Crestini sa vina alaturi de NASUL TV cu o donatie de 10 lei ! Inca nu am vazut oameni de afaceri Crestini care sa vina alaturi de NASUL TV cu macar 100 de lei ! Nici Ortodocsi, nici Catolici, nici Protestanti sau Neoprotestanti !

Sint milioane de Crestini care stiu pentru ce lupta NASUL TV ! Urmaresc NASUL TV si lupta cu Goliatii ! Dar nu fac nimic ca sa sprijine ! Milioane de Crestini pasivi care nu au 10 lei pentru NASUL TV … care se bate in “groapa cu lei” !

Aplauda fiecare Victorie a Televiziunii Libere, se roaga pentru NASUL TV si atit…

Majoritatea Crestinilor Romani traiesc in iluzia Duminicii. Merg la slujbe, doneaza Bisericii si se simt impliniti ! Credinciosia de Duminica ! Comodidatea de Duminica !

Credinta si Crestinismul trebuiesc aparate 24 din 24 de ore ! In fata atitor Goliati : mass media, Hollywood, Facebook, etc…


Nu cred ca exista Crestin Roman pe fata Pamintului sa spuna ca nu are 10 lei sa sustina NASUL TV ! Si totusi, Crestinii Romani nu se arata ! Unde sint EI ?

Am scris ca sa nu spuneti ca NU ati stiut !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

2 COMENTARII

  1. d-le Moraru vreau sa va spun ca,evreii nu sunt crestini.Ei l-au rastignit pe Hristos ptr ca nu credeau in el.Ei sunt cu Moise.Cuvintul crestin vine de la hristos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here