Astazi, ora 17, la Damen Tango, Alice Nastase Buciuta si Simona Catrina vorbesc despre aventurile din spitalele romanesti. Asteptam mesajele si comentariile dvs. despre experientele pe care le-ati trait. Totul despre peripetiile pacientului oropsit, la Nasul TV.

2 COMENTARII

  1. Eu am trait toate acestea acum sase ani,dar de atunci si pana-n prezent situatia a devenit de nesuportat(VORBESC DE JUD.CONSTANTA)medicii in mare parte sunt binevoitori,dar cand n-ai cu ce ,nu ai si pace,nu poti sa faci din rahat bici si sa si pocneasca.

  2. Ma bucur ca abordati acest subiect,care,dupa parerea mea ar continua cu dezbaterile lunla riand,ce sa va spun ,sun una dintre milioanele de pacienti care di nefericire am avut nesansa de a sta mult prin spital,datorita unei boli pe care acum slava domnului,am reusit sa o inving. Am intalnit acolo,medici de o valoare incontestabila,valoare morala de exceptie si profesionala nu incape discutie,au facut din mine(eram in ultima faza)un om sanatos si cu pofta de viata,m-au sculat din morti,problema in spitalele romanesti,nu sunt medicii ci auxiliarii…asistente si infirmiere,sunt in stare sa-ti ia pielea de pe tine…pana la dumnezeu,te mananca sfintii,,cam asa ceva e si in spitale,apoi lasa mult de dorit,aprovizionarea cu medicamente si consumabile,e dezastruos,e jale mare.

Comentariile sunt închise.