Smenarul Paul Alexandru Moraru, zis SPAM, are o echipa de comando formata din 4 tovarasi despre care doresc sa fac citeva destainuiri.

1. Incep cu SPAM. In urma cu 1 an si ceva, pentru o chestiune birocratica, i-am solicitat lui Paul Aalexandru Moraru Diploma de Farmacist. A evitat sa o aduca si de atunci a refuzat sa mai faca emisiuni. Colegii mei de la Investigatii au aflat acum ceva timp ca escrocul nu e Farmacist !

2. Aura Speranta Ungureanu este avocata lui Adrian Buca si a lui SPAM. A fost realizatoare tv sub directa indrumare a lui SPAM ! Din ce stiu eu, avocatii nu au voie sa fie Administratori ! Aura Speranta este administrator in Consiliul Fantoma de la Nasul Tv ! Noroc ca e doar Fantoma !

3. Bogdan Toma, zis Prosperio, e un personaj pe care l-am dat afara de pe postul NASUL TV fiindca am avut mai multe plingeri ! SPAM a insistat sa il bag pe post dar l-am scos fiindca omul e ciudat rau !

4. Andi Laslau. Ei bine, acest baiat e o mare dezamagire. Smenarul Paul Alexandru Moraru, zis SPAM, m-a rugat de citeva ori sa il dau afara ! Am refuzat ! Lui Andi Laslau i-am salvat fetita de la moarte ! Nu am spus-o pina acum dar vad ca informatia a ajuns deja in spatiul public. Si confirm ! Drept multumire, Andi a tradat echipa NASUL si lucreaza cu SPAM ! Si colporteaza numai minciuni si amenintari in spatiul public ! Si este hackerul care controleaza acum emisia NASUL TV !

5. Adi Buca este cea mai mare dezamagire din viata mea ! Este seful lui Paul Moraru, din umbra ! A fost cel mai bun prieten al meu ! Toti banii mei si ai NASUL TV au fost pe mina lui, pina in luna August a anului 2014 ! In Aaugust 2014, acest individ a scos sute de milioane de lei din Conturile NASUL TV si a refuzat sa plateasca amenda de 400 de milioane de lei la CNA-ul condus de infractoarea Laura Georgescu ! In mod intentionat ca sa ne pierdem Licenta Tv ! Si sa se inchida NASUL TV ! Era an electoral, important ! Noroc ca aveam informatiile mele, din sursele mele ! Si am imprumutat bani si am platit Amenda CNA cu citeva ore inainte de ora limita ! Altfel, pierdeam Licenta si NASUL TV se inchidea in August 2014 !

Dar altceva o sa va dezvalui despre individul Buca ! Si vorbesc despre FAPTE, nu vorbe !

Am tacut foarte multi ani dar acest individ pervers nu mai merita tacerea mea. In anul 2004, familia Buca, adica Adi Buca si Ioana Buca au avut bucuria nasterii unei fetite ! Din pacate, fetita s-a nascut cu o grava malformatie : Transposition of Grand Vases, o boala mortala daca nu era operata de urgenta !

Din pacate, Buca Adrian m-a informat destul de tirziu. Dar am intrat in actiune imediat ! Fetita era internata deja la Cluj, in stare grava ! I-am sunat de urgenta pe cei mai buni chirurgi din lume, doi americani, care in 8 ore, la chemarea mea, se aflau deja in avion !

Avionul trebuia sa aterizeze la Bucuresti, prin Frankfurt. La Bucuresti rezolvasem un avion militar sa ii duca pe cei doi chirurgi americani la Cluj, unde fetita se zbatea intre viata si moarte. Contra cronometru !

Medicii de la Cluj m-au avertizat ca fetita e pe moarte si ca orice minut conteaza! Am obtinut aprobarea de la Ministrul Miron Mitrea ca avionul sa aterizeze de urgenta pe Cluj si nu pe Bucuresti ! L-am rugat pe Primarul Clujului, Gheorghe Funar, sa obtina un culoar de circulatie de la Politia Cluj, ca cei doi chirurgi americani sa ajunga de urgenta la Spitalul unde fetita familiei Buca era pe moarte !

Mitrea a deturnat avionul de Bucuresti spre Cluj, Funar a asigurat un culoar de maxima urgenta de circulatie si cei doi chirurgi americani au ajuns la Spital cu citeva ore mai devreme ! Din pacate, au ajuns cu citeva minute intirziere ! Fetita familiei Buca murise ! Am suferit enorm fiindca era fetita celui mai bun prieten al meu ! Era omul meu de maxima incredere !

Am zeci de martori…

Din acele zile cumplite, fiindca am suferit enorm ca viata fetitei celui mai bun prieten nu a putut fi salvata, deci, din acele zile, eu nu i-am mai atacat public pe Mitrea si Funar ! Desi, pina la aceasta TRAGEDIE, ii facusem zob si arsice in emisiunile mele !

Arc peste timp, lui Buca i-am facut cadou 25% din NASUL TV. Nu aveam nicio obligatie dar eram fericit sa ii fac acest cadou fiindca infiase o fetita minunata ! Eram fericit sa ii donez din prosperitatea mea ! Nemaivorbind de citeva sute de mii de euro pe care ii avea deja in cont tot prin bunavointa mea si a calitatii mele de bun negociator ! Si aici am zeci de martori !

Trebuie sa intelegeti, pe Adi Buca l-am considerat ca pe fratele meu.

Ce face Buca in 2014 ? Il am martor pe Andi Rapan si pe toti colegii de la NASUL TV ! Fura bani din NASUL TV si nu plateste amenda la CNA – el era cu platile! Ca astfel, NASUL TV sa isi piarda Licenta si sa se inchida, in August 2014 !

Evident, l-am dat afara ! Dar nu i-am confiscat Actiunile ! Ba chiar l-am lasat si i-am aprobat vinzarea Actiunilor catre SPAM, Smenarul Paul Alexandru Moraru !

Ce face Buca astazi ?! Ei bine, acest individ, uitind TOT, e cot la cot cu SPAM, impotriva mea ! Penal, imoral si prosteste ! Buca= SPAM !

Am tacut aproape 14 ani ! Dar in fata acestei mizerii securistice de tip Buca, nu mai pot sa tac ! E timpul ca Romanii de Pretutindeni sa afle cit de tare e Sistemul Mafiot daca pe Buca il poate face Dusmanul Meu ! Am incercat cu toate eforturile mele posibile sa ii salvez viata fiicei lui si el devine Dusmanul meu nr.1 !

Intelegeti acum ce Stat Mafiot ne guverneaza ?!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru