a3-rec1Problemele lui Dan Voiculescu cu justiția, care se acutizează de la o zi la alta, par să fi declanșat un delir furibund în studiourile Antenei 3. La doar câteva ore după ce Dan Voiculescu a dat cu subsemnatul la DNA într-un nou dosar, în care este urmărit penal pentru că a șantajat oameni de afaceri pentru a plăti publicitate la Antena 1 și Antena 3, „vedetele” au sărit ca arse să își apere mogulul. L-au „spălat” de toate păcatele de care îl acuză anchetatorii și, cu binecunoscuta slugărnicie, au continuat să atace instituțiile statului și dușmanii politici ai lui Voiculescu.

„Toate televiziunile titrau azi că există înregistrări audio şi video, dar nu le-a difuzat nimeni, vreau să le văd. Ele nu există. Dintr-un motiv foarte simplu: nu există fapta. Dacă fapta nu există, cum să filmezi fapta care nu există?”, a spus Mircea Badea la Sinteza zilei.

Vedetele Antenei 3 s-au transformat instant în victimele sistemului și au făcut imediat legătura între faptul că au trecut doi ani de la suspendarea lui Traian Băsescu și faptul că DNA l-a pus sub acuzare pe Dan Voiculescu.

[jwplayer config=”600×480″ mediaid=”68240″]
sursa: înregistrare Antena 3

Chiar dacă nou dosar a fost făcut după ce mai mulţi denunţători au venit la DNA şi au reclamat că au fost şantajaţi de-a lungul anilor de Voiculescu, iar anchetatorii susțin că au probe care atestă că şantajul a avut loc în anii 2007, 2008, 2011 şi 2012, Dan Voiculescu și cei care îl apără spun că este un dosar fabricat.

Adrian Ursu a catalogat situația ca fiind „o acţiune tipic organizată de procurorii de la DNA” şi aici „se asamblează nişte piese cu un scop”.

[jwplayer config=”600×480″ mediaid=”68242″]
sursa: înregistrare Antena 3

2 COMENTARII

  1. Sariti bai canalagiilor, sa-l salvati pe Felix, vidanjorul-sef de la latrina 3! A cazut in buda si se tot duce pe teava, mai are un pic si ajunge drept in cacaina…

  2. Dacă nu i-ar plăti Felix să îl pupe-n atâta-n fund, ăștia s-ar apuca și ar vorbi despre fotbal.
    Așa prostituție în direct mai rar.

    Badea, ce-ai ajuns, bă… când te vedeam cum făceai sparga la ”Dimineața devreme”, parcă aveam o speranță că ești bun și la altceva…

Comentariile sunt închise.