Astăzi vă oferim două informații legate de ridicolul candidat Dan Barna – încă șef al USR. Scrim aceste rânduri în speranța că voi, cei care vă luați informațiile de pe Net, veți înțelege ce fel de oameni lipsiți de caracter vor generalii Coldea & Predoiu să planteze la Cotroceni: Varianta Neghiobul Barna este una dintre “soluțiile” generalilor pentru a mai rămâne la putere și a otrăvi România încă 5 ani.

Total inoportun și împotriva regulilor jocului politic, Dan Barna a pus alegerile pentru funcția de președinte al USR înaintea alegerilor pentru președinția României. Neghiobul Barna vrea, astfel, prin constrângerea morală a membriilor USR, să-și asigure un nou mandat în fruntea “salvatorilor”. Pentru că știe că va pierde lamentabil alegerile pentru șefia României.

Degeaba i-au spus cei care au minte din USR că nu-i corect politic să obligi membri să te voteze ca să nu-ți dăuneze în alegerile prezidențiale. Neghiobul Barna a dat din copită și voia i s-a împlinit.

Convins că cei peste 16.000 de membrii USR îl vor revota în fruntea USR, Barna împreună cu Drulă – copil de securist și torționar – au gândit un sistem de alegeri pe care l-au prezentat filialelor în… ziua votului. Efectul? Neghiobul Barna și-a sabotat propriile alegeri. Dar el vrea să organizeze și să salveze România!

Deși votul era programat să se întindă pe 3 zile, după două zile Barna a văzut că filialele nu au înțeles metodologia de vot si că membri USR nu s-au îngrămădit să-l voteze. Și a găsit repede o soluție: să mai prelungească cu două zile alegerile, până astăzi la ora 22. Ca la comuniști! Să se voteze până iese cine trebuie!

Așa se face că la ora la care publicăm aceste informații doar 8.500 de membrii au votat! Practic, pe Neghiobul Barna nici măcar membrii USR nu-l votează. Dar, acest incapabil și sabotor Barna, manevrat de generalii Coldea & Predoiou, vrea să organizeze România celor 21 de milioane de suflete.

Întrebăm serios: Când a fost ipocrit Barna? Când a pus alegerile interne înaintea celor prezidențiale sau acum când prelungește timpul de votare în speranța ca măcar jumătate din membrii USR o să-l voteze?

A doua informație este dovedită cu DOCUMENTE.  Barna vrea ca la Congresul USR de peste 10 zile de la Timișoara să își aleagă propriul Birou Național. Și în acest caz, Neghiobul Barna împreună cu Drulă, jumătate de securist, vor să încalce GROSOLAN statutul USR.

Cum? Foarte ilegal! Deși a fost informat din timp că de la filiala din Hunedoara va fi trimis la Congres ca delegat cu drept de vot un condamnat definitiv la pușcărie cu supendare, Neghiobul Barna se face că nu vede încălcarea propriului statut și permite ca acolitul lui penal să-i voteze BN-ul.

Întrebăm serios: Când a fost ipocrit Barna? Când a chemat lumea să-i semneze petiția “fără penali” sau acum când se folosește de penali pentru a-și vota BN-ul? Marș de aici Neghiobule Barna!

Echipa de Campanie al candidatului independent Radu Moraru

Iată DOCUMENT care atestă că Barna încalcă propriul statut în timp ce minte o țară întreagă că va respecta Constituția: