Cei mai grei generali ai Romaniei sint implicati in alegerile prezidentiale din acest an si probabil au fost implicati in mai toate alegerile! 

Este vorba despre gen Florian Coldea – fost sef al SRI (2006-2017) si gen Silviu Predoiu – fost sef al SIE (2006-2018). Chiar daca s-au pensionat, oamenii lor sint bine mersi in cele mai puternice Servicii Secrete precum si in pozitii cheie in Justitie, politica, presa, alte servicii secrete, etc ! Sa tinem cont si de informatiile pe care le au in dosarele format electronic strinse timp de peste un deceniu !

Generalul Coldea este arhitectul USR si stapinul lui Dan Barna.

Generalul Predoiu este arhitectul Pro Romania si stapinul lui Ponta.

Cei 2 generali l-au santajat pe Tariceanu sa se retraga si i-au promis ca il scapa de dosarul greu, de mita, de la ICCJ. Asa s-a ajuns ca Ponta si Tariceanu sa il sustina brusc, peste noapte, pe „independentul” Mircea Diaconu. „Independent” care a luat pozitia de drepti si a urlat „Sa traiti!”

Cei 2 generali fac echipa demult si impreuna l-au ajutat pe Iohannis sa cistige alegerile in 2014 ! Tot prin ICCJ, prin sefa de atunci, Livia Stanciu. Judecatoarea a aminat procesul lui Iohannis exact cit a trebuit si, in loc sa fie condamnat Klaus a iesit presedinte !

Acum, cei 2 generali joaca impotriva lui Iohannis, la santaj, pentru a avea o pozitie dura de negociere! Aparent ! Fiindca…

  1. Chiar daca SRI-Hellwig si SIE-Vlase il sprijina pe Iohannis, e foarte posibil ca actualul Presedinte sa nu intre in turul 2 ! Lenesului i se arata sondaje roz dar in realitate Romanii nu il voteaza.
  2. Nici chiar cei din PNL nu se inghesuie sa sustina momiia de la Cotroceni fiindca membri de partid stiu ca PNL va fi sacrificat dupa alegerile prezidentiale daca iese Iohannis !
  3. Generalul Coldea are dosare grele despre Hellwig si e posibil ca acesta sa il tradeze pe Iohannis, exact cum l-a vindut pe cel mai bun prieten al sau, Crin Antonescu!

Practic, cei 2 generali joaca numai la cistig : ori il scot pe Barna presedinte ori il forteaza pe Iohannis, daca iese prezident, sa il numeasca premier pe Barna !

SRI si SIE s-au aliniat, deocamdata, in spatele lui Iohannis, Dancila, Kelemen Hunor  iar Generalii stau in spatele lui Barna si Mircea Diaconu.

Cum s-a ajuns la aceasta „prietenie” intre cei 2 generali ? Fiindca acesti doi criminali nu se prea iubesc ! Simplu…

Va amintiti probabil ancheta GSP (Mirela Neag si Catalin Tolontan), o ancheta din care am aflat ca fratele generalului Predoiu, Gabi Predoiu, lucra la SRI si „consuma” la greu tinere minore prostituate (14-17 ani), bordelul Shanghai din Bucuresti !

Dosarul a ajuns la DIICOT inca din anul 2005 si iata ca fratele generalului nu a patit nimic ! Ba mai mult, gen Predoiu a recunoscut faptul ca fratele sau frecventa bordelul Shanghai, repet minore ca Alexandra din Caracal, cu virste intre 14-17 ani !!!

Si acum vine BOMBA ! Gen Predoiu a declarat ca fratele sau se afla in MISIUNE ! Ca ofiter SRI !!! Ce inseamna asta ?

  1. Ca atit SRI cit si SIE, la cel mai inalt nivel, au stiut inca din 2005 despre reteaua criminala care rapeste minore, le violeaza si apoi le exploateaza sexual, inclusiv la export !
  2. In cazul rapirilor si exportului ulterior de minore, atributiile revin exclusiv SRI si SIE ! Sa ne aducem aminte de implicarea lui Coldea si SIE in cazul „rapirea celor 3 ziaristi” !

Asadar, avem cei mai grei bastani ai SRI si SIE care, inca din 2005 stiau si nu au facut nimic sa opreasca miile de rapiri de adolescente si adolescenti ! Cazul Caracal nu ar fi fost posibil daca acesti 2 criminali se implicau ! Fiindca stiau ! O spune chiar gen Predoiu ! Ca fratele lui, lucrator SRI in misiune, a frecventat bordelul cu minore ! Deci stia si SIE dar si SRI, de la propriul lucrator ! Sau macar din dosarul DIICOT care zace si astazi cu praful pe el !

Intelegeti acum modul in care Coldea l-a santajat pe Predoiu, ca intre generali… Doi criminali care au permis multe crime si multi copii au fost mutilati pe viata !

Si toti se fac ca ploua ! Si candidatii acestor generali nemernici, si Iohannis, si Dancila, si actualii sefi ai Serviciilor Secrete, chiar si presa ! Fiindca le e teama sau sint sclavii directi ai celor 2 generali ! Doi oameni extrem de periculosi si extrem de bolnavi si intunecati la minte !

Aceasta e Romania confiscata de SECURISTI si papusile lor din politica !

Barna, Ponta, Tariceanu, Diaconu – va simtiti bine ?!

Iohannis, Dancila, Hellwig, Vlase – dormiti bine ?!

SRI si SIE, ce ati facut in ultimii 15 ani in cazul acestor mii de rapiri de adolescenti ?!

Ati stiut ! 

Ati avut un sereist in misiune ! Asa zice generalul Predoiu !

In afara de bordelul Shanghai din Bucuresti, despre celelalte retele din zonele sarace ale Romaniei nu ati aflat ? Caracal, Vaslui, Tirgu Jiu, etc ?!?!

Repet, rapirile si exportul de „carne vie” sint strict atributele SRI si SIE !!!

Eu banuiesc ca de fapt, asa cum astia vor sa controleze Presedintele Romaniei, cea mai inalta pozitie in Stat, exact asa au patronat si industria de prostitutie cu minori ! Doi generali multimedaliati si multiinstelati : generalii Coldea si Predoiu !

Si cica avem democratie, alegeri libere ! Astia controleaza tot…

Poate intelegeti mai bine acum, de ce Candidatul Radu Moraru – Independent 100% – nu exista pe nicaieri in presa lor, in sondajele lor !

Multumesc Secunda Tv, Romania Libera, Nasul Tv, Aktual24 si intreaga presa din Basarabia ! Datorita Voua Romanii au aflat ca m-am inscris la Presedintia Romaniei inca de pe data de 2 Decembrie 2018, in prima zi a Anului Centenar ! Atunci eram 2, Iohannis si Radu Moraru !

Acum sint o puzderie de Candidati iar cei mai importanti sint SANTAJATI, CONTROLATI si SPERIATI de catre acesti 2 generali CRIMINALI !

Le cer Candidatilor sa se retraga ! Le cer generalilor sa se predea sau sa fuga din Romania ! Ca Presedinte ii voi gasi oriunde se vor ascunde, chiar si la Moscova !

Eu stiu ca ROMANII s-au saturat de SECURISTI ! DE CANDIDATII POLITICIENI sau PAPUSI ale SECURISTILOR !

Romanii au de ales intre aceste triste personaje, toti un fel de „raul cel mai mic” sau Cetateanul Luptator Radu Moraru ! In mandatul meu, incepind cu 10 Noiembrie 2019, vom repara Tara si vom scapa de SECURISTI ! Ne-au mincat 30 de ani din viata !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Aveti AICI Tabelul pentru Semnaturi ! Semnati si cistigati un Presedinte Bun ! Timpul e scurt ! Va multumesc !