De ce dati cu pietre ? Ce rau v-am facut ?! E voie sa candidez la Presedintia Romaniei ? 

Am observat, in ultimele 9 luni, de cind mi-am anuntat Candidatura la Presedintie, ca Cetateanul Radu Moraru, un om care munceste din greu si cinstit, incepind cu 1989, nu este dorit in competitia pentru Presedintia Romaniei !

 • Nu sint dorit fiindca am fost total ignorat, ca si cum nu exist, ca si cum am anuntat ca mi-am luat o palarie noua ! Doar, Romania Libera, Nasul Tv, Aktual24 si cam atit din mainstream media ! In schimb, toata presa din Basarabia a fost alaturi de mine !
 • Daca eram dorit, macar de catre fostii mei colegi de presa, era plin de articole, stiri si reportaje ! Invidie, cenzura ?! Am lucrat, si am fost un coleg foarte bun pentru toti, la urmatoarele institutii de presa : Evenimentul Zilei, TVR, Pro Tv, Antena 1, B 1 TV, Digi 24, Nasul Tv ! Intotdeauna, dar intotdeauna, am garantat colegilor mei LIBERTATEA de EXPRIMARE ! Chiar si atunci cind patronii doreau sa mai taie, pe ici pe colo ! Am mii de colegi, inca in presa, care imi cunosc profesionalismul si forta cu care am luptat pentru ca ei sa isi faca meseria decent ! Mii de colegi !
 • E posibil ca unii colegi sa ma invidieze. Am pornit pe drumul gazetariei fara un ban in buzunar, cu munca de jos : reporter de noapte, crime, accidente, morga ! Am parcurs fiecare etapa, am muncit ca un sclav fiindca iubesc meseria asta si o consider cea mai frumoasa din lume ! Sint patronul Televiziunii Libere, NASUL TV, dupa 25 de ani de munca grea si lupte cumplite cu Sistemul Mafiot ! Ii rog pe toti, sa nu ma invidieze !
 • Duc o viata destul de modesta, dar buna ! E adevarat, daca vind Televiziunea devin un om foarte bogat ! Dar acum nu o vind ! O voi vinde doar atunci cind Romania va fi BINE !
 • Am constatat ca sint injurat fiindca NASUL TV nu este o televiziune bogata, ca Pro Tv, ca sintem saraci, ca uneori am inghetat de frig sau ne-a incins caldura in studio ! Asa este, nu am avut bani pentru aparate de aer conditionat ! In schimb, am avut mereu bani sa ne platim taxele la Stat, banuti care s-au dus in pensii, etc ! Nu avem datorii la nimeni si, imi cer scuze, desigur ironic, ca nu am vrut sa iau credite de la Banci ! Mai bine saraci decit datori vinduti !
 • Dar vad ca nimeni nu mentioneaza ca, asa saraci cum sintem, avem citeva milioane de Romani care ne urmaresc emisiunile, atit in tara cit si in strainatate ! Macar, pentru aceasta performanta, nu ne-a injurat nimeni !
 • Am constatat insa ca sintem injurati fiindca nu am acceptat niciodata sa avem Contracte si Bani de la Statul Mafiot ! Un Stat care omoara oameni in fiecare zi, NU poate fi partenerul Televiziunii Libere ! NU ! Si pentru asta am fost injurati !

Daca ar fi sa cred in mitocania si injuraturile pe care le incasez zilnic, fiindca sint un om cinstit, corect, normal, credincios, patriot, profesionist, platitor de taxe, creator de locuri de munca, civilizat, uneori chiar inteligent, de cele mai multe ori zimbitor si cu simtul umorului, foarte harnic si muncitor, cu planuri mari pentru Romania…

Deci daca ar fi sa ii cred pe cei care ma injura… As emigra miine ! Fiindca nu mi se pare corect ca familia mea mare, prietenii mei apropiati, Romanii si Fanii mei de Pretutindeni, sa asiste la acest carnagiu pe Facebook si pe tot Internetul !

Eu chiar rezist ! Si rezista toti cei care ma cunosc cu adevarat ! Stiti de ce ?! Eu sint SPERANTA LOR ! Fiindca eu nu am tinut cont niciodata de injuraturi si mitocani si am cistigat toate bataliile posibile si imposibile ! Si o spun cu dovezi ! Vorbele goale sint ale politicienilor si securistilor care au distrus Romania ! Astia au distrus si ce a construit bine Ceausescu !

Eu stiu ca atunci cind voi pierde prima Batalie din ultimii 25 de ani, voi dezamagi pe multi ! Dumnezeu Stie cind se va intimpla asta !

Inchei acest „testament”, glumesc, spunind urmatoarele :

 1. Cred in Romanii pe care i-am indemnat sa fuga din Tara fiindca venise Nastase si se fura si zaharul din ceai !
 2. Cred in milioanele de Romani care s-au bucurat, in 2004, ca l-am invins pe Adrian Nastase ! Mai tineti minte ?! Eram cam singur, daca va amintiti…
 3. Cred in milioanele de Romani care s-au bucurat, in 2009, ca i-am invins pe oligarhii Patriciu, Voiculescu, Vintu ! Tot cam singur eram…
 4. Cred in milioanele de Romani care s-au bucurat, in 2014, ca Ponta si toti securistii lui au pierdut ! In afara de Rares Bogdan nu imi amintesc sa fi fost cineva alaturi de mine ! Intrebati-l pe Rares Bogdan, daca va fi sincer, are multe sa va spuna despre lupta mea !
 5. Cred in milioanele de Romani care s-au saturat de toti politicienii si toti securistii care stau in spatele lor !
 6. Cred in milioanele de Romani care urmaresc Nasul Tv si observa cita Libertate au toti colegii mei ! 
 7. Cred in milioanele de Romani care doresc sa refacem Referendumul pentru Familie, fara manipulare, fara poluare !

DA, STIU ! ILIESCU este CRIMINAL, CONSTANTINESCU un OM SLAB, BASESCU un ACTOR si TURNATOR la SECURITATE, IOHANNIS un NIMENI si SANTAJABIL de catre SECURITATE ! Astia au fost presedintii Romaniei ! 30 de ani pierduti, 30 de ani de distrugere a Romaniei !

Eu cred ca am dreptul, inclusiv Constitutional, sa candidez la Presedintia Romaniei ! De ce aruncati cu pietre ? De ce ma injurati ? Oare nu ma calific la aceasta competitie ? Cu ce sint mai buni Iohannis, Dancila, Barna, Hunor, Diaconu, Paleologu ?!

Potrivit Constitutiei, oricine care a depasit virsta de 35 de ani poate candida la Presedintie ! Si un cioban mioritic poate candida si nu avem dreptul legal sa il injuram ! E decizia lui, constitutionala !

Eu doar atit am cerut Romanilor : Stringeti SEMNATURI pentru RADU MORARU PRESEDINTE INDEPENDENT 100% ! Acum, avem citeva zile !

Toata viata mea am daruit tot ce am avut mai bun in mine ! 

Testamentul de mai sus este al ziaristului Radu Moraru ! 

Ca ziarist si realizator tv am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fie mai bine pentru Romani si Romania ! Am reusit cit am reusit !

Ma retrag definitiv din presa romaneasca si o fac cu fruntea sus, fara sa imi fie rusine vreodata sa ma uit in oglinda sau in ochii Vostri ! Stiu ca milioane de Romani s-au bucurat de emisiunile istorice pe care le-am realizat, in vremurile bune ! Stiu ca milioane de Romani si-au pierdut noptile cu „NASUL” ! Este cea mai mare satisfactie din viata mea profesionala ! A FOST MINUNAT ! VA MULTUMESC !

NASUL TV RAMINE ! TELEVIZIUNEA LIBERA ! 

ROMANII DECID : VOI FI PRESEDINTE SI PATRON al TELEVIZIUNII LIBERE sau…

Doar Patron…

Sinteti MILIOANE…care ma cunoasteti bine, de 25 de ani !

Semnaturile sint la VOI !

[CLICK AICI PENTRU TABELUL CU SEMNATURI]

Altfel, veti alege din nou „raul cel mai mic”, securistii il vor pe anti-crestinul Barna ! Sau neomarxistul Barna ! La o adica, si lgbtistul Iohannis mai merge o tura !

Aveti Tabelul de Semnaturi pentru RADU MORARU PRESEDINTE, INDEPENDENT 100% (click aici) ! Aveti Adresa : Calea Victoriei 21-23, Sector 3, Bucuresti ! Trimiteti Semnaturile originale de mai multe ori, prin posta ! Nu pot „ascunde” milioane de plicuri postale ! 

Cum adica ?! Simplu ! Completati Tabelul in dublu exemplar original ! Si trimiteti de doua ori prin posta ! Posta Romana nu poate frauda milioane de plicuri ! O sa aflu si vor opri frauda ! 

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru Presedinte pe 10 Noiembrie 2019 

4 COMENTARII

 1. Draga Radu Moraru ce putem sa facem sa apara in toate orasele tari locuri unde sa complectam si sa semnam pentru Radu Moraru Presedintele Romaniei.

 2. Am un respect deosebit pentru tot ce a făcut domnul Radu Moraru în acești ani . Doamne ajută!

Comentariile sunt închise.