Toadere, 

Nu poti sa ma ignori, cum o fac toti ceilalti candidati la Presedintie…fiindca am avut impreuna multe emisiuni memorabile !

Nu poti sa nu stii ca eu mi-am anuntat Candidatura la Presedintie inca din 2 Decembrie 2018, in prima zi de Centenar, cind doar Iohannis isi anuntase candidatura ! Altfel, cum candidezi daca nu iti cunosti competitorii ?

Daca nu ai stiut, te inteleg, esti boem, esti in siajul brandului tatalui tau, Seniorul Paleologu, esti un rasfatat al Sistemului fiindca ai beneficiat de pozitii si functii bune sub Basescu Presedinte ! Si bani multi !

Recunosc, nu mi-a placut deloc cind te gudurai pe linga Elena Udrea, „Doamna”, asta era porecla ei pe vremurile ei bune, cind nu trebuia sa fuga in Costa Rica ! Nu ti-am reprosat atunci fiindca imi erai drag, cu aerul tau boem si impresia ca erai liber si independent si deh… aveai o slabiciune la Udrea !

Dar ASTAZI iti reprosez ceva ! Ceva fundamental !

Ai acceptat sa candidezi, la cea mai inalta functie, Presedinte al Romaniei, sprijinit de partidul unui turnator la Securitate, Basescu ! Stim amindoi, nu e nevoie de o decizie a Tribunalului, am vazut dovezile !

Tatal tau a fost si el turnator la Securitate ! Dar a recunoscut public si si-a cerut iertare pentru ceea ce a numit o „obnubilare a inteligentei” !

Tatal tau a fost batut, schingiuit, umilit, terfelit, aproape omorit…ca sa cedeze sa ajunga turnator la Securitate !

Basescu a fost turnator fara nicio schingiuiala ! Benevol !

Traian Basescu inca nu si-a cerut scuze, asteapta sentinta Tribunalului ! Probabil de aceea face tot felul de jocuri dubioase, slujind la stapinii care tin justitia in mina !

Intrebare Toadere : TU, ITI VEI CERE SCUZE CA ESTI SPRIJINIT DE UN TURNATOR LA SECURITATE ?!

Toadere, in locul tau, NICIODATA nu as fi acceptat sa candidez din partea unui turnator la Securitate ! 

Toadere, m-ai pus rau pe ginduri cind ai acceptat ceva de neacceptat ! 

Sa fii iubit Toadere ! Mult succes in viata ! Sint foarte curios ce raspuns ne dai ! Sau vei tacea ca si cum „cestiunea” de mai sus nu exista…

Radu Moraru, „NASUL” – Candidat la Presedintia Romaniei – 10 Noiembrie 2019

Sa fiti iubiti!

1 COMENTARIU

  1. Paleologu seamănă cu un morcov: tot ce are mai valoros se află în pâmânt, dacă te gândeşti la părinţii şi bunicii săi. Pentru publicul alegător însă seamănă cu nişte frunze bătute de vânt: în turul 2 îl votează pe Iohannis, dacă e cazul, după ce a spus că acesta nu e bun de preşedinte. Unde-i logica?

Comentariile sunt închise.