Am aflat ca, pe 20 August, Iohannis, ca Presedinte nu pot sa il numesc, a fost invitat la Washington ca sa va promita „marea cu sarea” si nu numai !

Mr. President Donald J. Trump,

  1. Va previn, acest personaj nu va mai fi ales Presedinte nici macar de catre membrii partidului sau, deci va va minti si va face promisiuni nereale. Asa cum a mai facut-o !
  2. Mi se pare imoral ca Iohannis sa angajeze Romania in orice promisiune si mi se pare imoral ca America First sa exploateze aceasta slabiciune ! Nu profitati de acest personaj care e gata sa isi vinda si TARA doar pentru inca un mandat prezidential ! Nu fiti atit de cinic, fiindca e usor de „negociat” cu o victima sigura ! Dar NU cu Romania ! Nu uitati ca soldatii nostri mor alaturi de soldatii USA si Romania Militara nu a tradat niciodata USA !
  3. Mister President Trump, Parteneriatele solide se construiesc pe Negocieri solide si pe termen lung ! Aveti rabdare si asteptati alegerile prezidentiale din 10 Noiembrie 2019 ! 
  4. Va promit ca, dupa 10 Noiembrie 2019, veti avea cu cine sa negociati ! Romania va este cel mai bun Partener din Europa dar mereu ati desconsiderat acest lucru ! USA, nu D-voastra personal ! E timpul sa construim impreuna un Parteneriat ADEVARAT, mai ales ca trimisii USA, din ultimii 10 ani, au facut sa creasca anti-americanismul in Romania ! Obama si slugile lui au facut mult rau Romaniei si Romanilor !
  5. Mister President Trump, la Bucuresti sint toti niste slugi, nu are nimeni curajul sa va infrunte, sa va spuna adevarul sau sa negocieze win-win ! CIA sau FBI ii au pe toti la mina, niste santajabili ! Romanilor nu le convine ca il santajati pe Iohannis, apropo de discutia lui cu Pompeo, inainte sa va vedeti pe peluza de la Casa Alba in 2017 ! Come on Mister Trump, You know what I mean !

Citeva fapte :

  1. USA ni l-a trimis pe Gitenstein, ambasador, ca sa isi umple portofelul !
  2. USA ni l-a trimis apoi pe Hans Klemm, alt „terminator” ! Care a facut si mai mult rau Romaniei ! Amindoi, niste „democrati” ! De fapt, un fel de comisari sovietici de pe vremea lui Stalin !
  3. USA a trimis Microsoft in Romania ca sa spele sute de milioane de dolari si sa dea mita de zeci de milioane de dolari. Microsoft nu a patit nimic !

Mister President Trump, poate va intrebati cine sint eu ca sa am tupeul sa imi apar TARA si NEAMUL in fata acestor agresiuni !

  1. Il voi parafraza pe Mike Pence, Vicepresident of USA : sint Crestin, sint Roman si sint Independent 100% ! 
  2. Sint singurul ziarist de forta, din Romania, care a inteles dezastrul Obama si potentialul dezastru Hillary Clinton ! Singurul care v-a sustinut din Romania, cu fapte, nu vorbe ! Remember Michigan :)))

DA, acum candidez la Presedintia Romaniei ! Fiindca Romania este astazi exact cum era USA in 2016 ! Sub asediul neomarxismului mondial !

Pe 20 August inteleg ca veti „jumuli” Romania, „negociind” in fals cu neomarxistul Iohannis !

Mr. President, propun sa negociem dupa 10 Noiembrie 2019, intre America First & Romania First ! Cel putin 1 an…inca sinteti Presedintele cel mai puternic ! Make America Great Again dar nu prin negocieri strimbe cu Iohannis ! Negociati cu Romania !

Daca aceasta Scrisoare nu ajunge la Casa Alba, atunci puteti sa concediati toti baietii de la CIA si FBI si sa va intrebati daca nu cumva neomarxismul mondial a pus pret pe capul D-voastra !

Sorry, dar asa sint eu, direct !

Sa fiti iubit DJ Trump !

America First & Romania First !

Radu Moraru, „The Godfather” – Candidat 100% Independent la Presedintia Romaniei

Bucuresti, 14 August 2019