Asa cum am spus din prima zi, Alexandra a fost rapita de o retea criminala care produce „carne vie”, sub 18 ani, atit pentru piata interna cit si pentru piata europeana !

Aceasta retea criminala este coordonata de la Bucuresti, de la cel mai inalt nivel si actioneaza, in special, in judetele sarace ale Romaniei !

Minorele si minorii sint cautati pe Facebook sau Instagram, apoi copiii sint filati si killeri precum Dinca sint trimisi sa ii rapeasca ! Copiii sint violati in grup, de niste animale, sint filmati si apoi sint santajati emotional ! Din pacate, de rusine, multi copii ramin in reteaua criminala si sint trimisi la produs !

Exista multi bolnavi care platesc intre 500 si 1.000 de euro pentru sex cu minori ! La Bucuresti se string, in fiecare luna, milioane de euro din aceste crime ! Reteaua deserveste „bolnavi de lux”, romani sau straini care vin in Romania sau traiesc in Romania ! Si „beneficiaza” inclusiv „bolnavii bastani” din judetele sarace !

Daca s-ar afla intregul adevar, si numele tuturor „animalelor bolnave de sex”, in Romania ar fi Revolutie !

Despre aceasta afacere banoasa si cu un urias potential de santaj, stie tot CSAT-ul : Iohannis, Serviciile, MAI, Premierul, etc !

Care a fost greseala fatala a Alexandrei ?! A crezut in Statul Roman si a sunat la 112 ! Aceasta copila nevinovata a refuzat sa ramina o victima si a cautat solutii ! S-a bazat pe Statul Roman ! Daca ar fi stiut cine e cu adevarat Statul Roman, Alexandra ar fi gasit alte solutii ! Si ar fi scapat ! De exemplu, parintii ei nu cred in Statul Roman, o sa explic imediat…

Dragi copii, parinti, bunici, tineri, Statul Roman nu mai exista demult, el exista doar in vorbele si povestile politicienilor, care ne mint frumos ! Politicienii stiu ca avem un Stat Mafiot ! Politicienilor nu le pasa de Romani, nici cit negru sub unghie !

Iohannis face petreceri la Romexpo si isi lanseaza candidatura pentru inca 5 ani de stat in fund la Cotroceni !

Dancila nu face nimic pentru aflarea adevarului despre Alexandra desi ea, impreuna cu Iohannis, au sub fund intreg Statul si toate butoanele posibile ! Dancila se gindeste doar cum sa devina Presedinte al Romaniei.

Mutzunachele Barna, altul care vrea sa fie Presedinte, spune numai prostii folosind drama Alexandrei pentru a mai cistiga niste procente la vot ! Barna, de ce nu il intrebi pe stapinul tau Coldea, care a condus SRI peste 10 ani, daca ai voie sa spui adevarul despre aceasta retea criminala ?!

Tariceanu, altul care vrea la Cotroceni. Vorbeste frumos de aproape 30 de ani, de cind e mereu in virful stupului cu miere, dar nici el nu stie nimic despre retelele criminale ! Care functionau la fel si cit a fost Premier, 4 ani !

Daca Alexandra stia adevarul despre politicieni, adevarul despre Statul Mafiot, astazi era in viata ! Ar fi gasit o solutie !

Eu nu exclud ca „animalul dinca” sa fi fost sunat sa fuga acasa, alertat fiind ca Alexandra a sunat de 3 (TREI) ori la 112 ! Iar apoi, Sistemul Mafiot a tras de timp pentru ca probele si martorii sa fie pusi la adapost ! Incredibil ! Iar apoi a pornit masinaria diversiunilor ! Exact ca la Colectiv, aceeasi reteta !

Parintii Alexandrei nu au avut incredere in Statul Mafiot ! De aceea ei au apelat imediat la Varul din Bucuresti, Alexandru Cumpanasu, omul care de peste 15 ani este „conectat” bine cu Ministerul de Interne !

Degeaba ! Mafia e prea mare, chiar si pentru Unchiul Cumpanasu !

Daca Dancila ar avea mai multa minte ar trebui sa il numeasca de urgenta, acum, pe Alexandru Cumpanasu, in functia de Ministru de Interne ! Sa conduca personal Investigatiile si sa afle Adevarul ! 

Cu toate consecintele ! Indiferent cite sute de smecheri de la Bucuresti vor ajunge la puscarie ! Indiferent cite zeci de mii de nume sonore din Romania si Europa vor plati scump faptul ca au apelat la aceste servicii bolnave si animalice !

Si daca nici Unchiul nu va reusi sa afle Adevarul despre nepoata Alexandra, sau i se va pune calusul in gura, atunci e timpul sa concediem intreaga clasa politica !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru – candidat Independent la alegerile prezidentiale din 10 Noiembrie 2019

Bucuresti, 11 August