Hotii care au furat Televiziunea Libera sustin ca eu am condus defectuos Nasul Tv.

1. Inca din 2013 am fost sabotat de Laura Georgescu si CNA, Nasul Tv fiind cea mai amendata Televiziune din Istorie intr-un interval de 1 an de zile. Procesul penal dureaza deja de peste 2 ani. Avem de recuperat 350.000 de euro, ca parte civila ! Adica 1.400.000 de lei noi ! Sau 14 Miliarde de lei vechi !
2. In anul 2014, an electoral, va amintiti, am fost hartuiti de ANAF care ne-a tinut conturile blocate pina in 2015.
3. In 2015 mama mea a fost monitorizata ca Terorista iar prietenii ei, unii oameni in virsta, au fost anchetati de urgenta si speriati, ca pe niste infractori !
4. In anul 2016, clientii nostri de publicitate au fost speriati si unii s-au retras.
5. In anul 2017, chiar de Revelion, Paul Alexandru Moraru, actionar minoritar, a inceput sa saboteze Televiziunea din interior si sa o atace ca un pradator feroce.
6. Doar in ultimele 12 luni, eu, in calitate de Presedinte al Consiliului de la NASUL TV, am facut plati la ANAF, taxe si impozite, de peste 5 miliarde de lei vechi. Am pus garantii imobiliare, impreuna cu prietenii mei, de peste 150.000 de euro, tot la ANAF.
7. Chiar si dupa ce Teroristii au furat Televiziunea Libera, tot eu m-am dus la ANAF, Luni 16 Octombrie, sa platesc 230.000.000 lei.

Nu mai vorbesc de multe alte cheltuieli, fiindca o Televiziune consuma multi bani. Escrocul nu a pus bani desi asa a fost conventia cind am fost de acord sa il primesc in frumoasa echipa Nasul Tv. El ar fi trebuit sa participe cu 20% din costurile zilnice ale Televiziunii Libere !

Ce a facut el in schimb ? A cumparat o Creanta in valoare de 79.000 de lei si a folosit-o in incercarea disperata de a pune mina pe Nasul Tv. Adica a folosit banii lui personali nu pentru a sprijini si tine in viata Televiziunea Libera ci pentru a o cuceri miseleste ! I-am platit si acesti bani, cu mari eforturi ! Acesta a fost declansatorul Aactului Terorist ! A innebunit escrocul ! Evident, am Probe ! Tot Planul lui mincinos, toata imaginea lui de „salvator” s-a prabusit ! A trebuit sa rabd multe dar a meritat !opinia publica si organele de cercetare au deja toate probele ! Organele le au chiar la Dosarele depuse de mine !

Atunci cind a cumparat Actiunile de la Buca, in anul 2015, Paul Alexandru Moraru stia bine ce greu o ducem din cauza Statului Mafiot ! Dar a vazut ca rezistam ! Altfel, ma gindesc ca nu se baga la un efort urias pentru a tine in viata Televiziunea Libera !

E adevarat, nu exclud nici varianta ca acest escroc sa fi fost introdus in Nasul Tv ca un „cal troian” !

Deci acest individ ne-a adus imense prejudicii si a deteriorat serios imaginea Televiziunii Libere ! E greu cu atitia dusmani, si in interior si in exterior ! E greu cu Sistemul Mafiot !

Si totusi, am razbit ! Si atunci au saltat Televiziunea Libera cu mascatii ! Si o folosesc impotriva mea, a colegilor mei si a tuturor actionarilor ! Doar 7 insi au voie sa intre in Televiziunea Romanilor de Pretutindeni ! Asa a hotarit escrocul care refuza, de aproape 1 an sa ne arate Diploma de Farmacist !

Ii avertizez pe toti cei care isi vor asocia numele si imaginea la acest JAF INGROZITOR, ca ii voi numi Complici ! Nu ma confundati cu Vintu, cel caruia cuplul Ghita-Coldea i-a rapit Televiziunea cind au infiintat RTV !

Ii rog pe toti Procurorii, Judecatorii si Ziaristii din Romania sa urmareasca FILMUL din 2 Iunie, acolo unde eu sint Presedinte al Consiliului, este AGA convocata legal de mine in Monitorul Oficial si acolo unde Teroristii au incercat sa fure AGA ! Nu le-a reusit ! Dovada ca AGA mea, legala, a fost publicata in Monitorul Oficial.

E si firesc ! Oare ce actionar majoritar, cum sint eu, ar fi votat un management la Proprietatea mea, format din specimenul pe care il vedeti dezbracat, dezbracat la propriu, in acest Film ?! Ma mir ca nu si-a dat jos si chilotii !

Si mai am multa marfa !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru