Hotii condusi de Paul Alexandru Moraru s-au laudat la televizor si au fluturat in fata opiniei publice Decizia 160 a Tribunalului Bucuresti, solutie care NU este definitiva si pe care am atacat-o cu avocatii din toate partile.

Pe baza ei au ocupat Televiziunea ca teroristii, au dat afara realizatorii si actionarii, si au pus lacatul ! Doar 7 persoane au voie sa intre in Studiouri.

Si acum urmeaza Bomba ! Dupa cum stiti, Hotarirea Sentintei semnata de Judecatoarea Ionita Irina, s-a bazat pe AGA din 2 Iunie 2017, tinuta la Sediul Televiziunii ! Judecatoarea a schimbat Consiliul ADEVARAT de la Nasul  Tv cu acest Consiliu FALS, invocind Punctul 7 de pe Ordinea de Zi !

MAREA PROBLEMA?! Punctul 7 de pe AGA escrocului Paul Alexandru Moraru NU PREVEDE SCHIMBAREA Consiliului ADEVARAT, condus de Radu Moraru, Presedinte al Consiliului ales pina in 2018 si Actionar Majoritar al NASUL TV !

Deci nici macar pe AGA escrocului si a hotilor nu exista punctul 7 invocat de Judecatoarea Ionita Irina. Punctul 7 al hotilor se refera la altceva ! Nu la Schimbarea Consiliului !

Si repet, a suta oara. AGA escrocului nu a fost publicata in Monitorul Oficial. AGA adevarata, a lui Radu Moraru, a fost publicata in Monitorul Oficial !!! AGA ADEEVARATA are 6 Puncte !

Convocatorul AGA Radu Moraru a fost publicat in Monitorul Oficial, respectind Legea, cu 30 de zile inainte de AGA ! Convocatorul are 6 puncte !

Deci Decizia 160 a Judecatoarei Ionita Irina, prin care NI S-A FURAT TELEVIZIUNEA, se bazeaza pe NIMIC, fiindca Punctul 7, privind o posibila Schimbare a Consiliului condus de Radu Moraru, nu exista nici in Ordinea de zi ADEVARATA si nici in cea FALSA !

Asa cum, numele celor 5 din Falsul Consiliu de Administratie, Buca, avocata Aura Speranta Ungureanu, Andrei Laslau, Bogdan Toma si Paul Alexandru Moraru, ar fi trebuit publicate in Monitorul Oficial, cu 30 de zile inainte de AGA. Asa cere LEGEA 31 ! Evident, escrocul farmacist Paul Alexandru Moraru nu a facut asa ceva !

Concluzie: cu o AGA ilegala si falsa, si cu o Hotarire a Tribunalului Bucuresti bazata pe NIMIC, s-a furat Televiziunea Libera ! Nici macar nu au chemat un executor judecatoresc ! Au spart lacatele ca ultimii borfasi !

Eu am toate probele ! Le are si Politia, si DIICOT si DNA si opinia publica !

Iata toate Documentele mai jos :