Tudor, te respect si te admir, atit pentru opiniile tale publice si curajoase cit si pentru talentele si inteligenta extraordinare cu care te-a harazit Dumnezeu.

Esti simpatizat de milioane de romani si aproape tot ce faci sau spui se raspindeste instantaneu in milioane de inimi si minti !

Ai spus ca nu mergi la Referendum fiindca nu esti orb ! Cred ca gresesti si e posibil sa fii putin orb ! Da, asa este politrucii se folosesc de orice arme posibile pentru a abate atentia de la nenorocirile pe care le aduc pe capul Romanilor ! Asa cum s-au folosit prin declansarea in pripa a unui Referendum cerut de milioane de romani inca de acum 2 ani !

Dar asta o stim de 28 de ani, de cind nu exista vinovati pentru crimele din Decembrie ’89 !

Si atunci, ce vina avem noi Crestinii ca niste politruci organizeaza Referendumul acesta ? Si daca ar fi fost organizat acum 5 ani, tot niste corupti s-ar fi ascuns dupa Referendum ! Si daca s-ar organiza peste 3 ani, tot de catre niste corupti ar fi organizat ! Ca doar n-om avea noi norocul asta sa scapam de corupti !!!

De ce cred ca esti putin orb ? Fiindca nu ai privit putin prin jur, prin Europa, prin Canada sau SUA, ba chiar si prin Romania.

Sint prea multe tari deja…in care sistemul educational ii invata pe copii, uneori inca de la gradinita, chestiuni total opuse cu ceea ce noi Crestinii ne educam copiii !

Noi ii invatam ca Dumnezeu i-a creeat pe Adam si Eva, nu doi Adami si nici doua Eve! Noi ii invatam ca familia biblica, cea lasata si definita de Dumnezeu, este cea formata dintre un barbat si o femeie si ca asa cum te nasti asa mori, nu poti sa alegi ce gen sa fii si sa impui asta tuturor Crestinilor, sa te respecte fiindca treci peste voia lui Dumnezeu care ti-a sortit sa fii intr-un fel!

Lucifer cu asta se ocupa, sa fie peste Dumnezeu, in tot si in toate !

Tudor, lupta Crestinilor cu aceste sisteme educationale neomarxiste, care vind “libertate”, “eliberare”, etc, a devenit imposibila in unele tari. Parintii sint acuzati de “indoctrinare religioasa” si amenintati cu Protectia Copilului. Unii parinti isi permit sa isi retraga copiii din scoli, altii nu…si prefera sa-si lase copiii, cu mintea foarte frageda, in bratele asa zisei “eliberari” educationale.

Tudor, hai sa mergem la Referendum, fiindca avem copii ! Sa fie un vot cinstit, ca la Vocea Romaniei ! Unii vor spune DA, altii NU ! Acest Referendum nu este impotriva cuiva ci pentru a ii proteja pe copiii nostri de o “educatie” pe care nici tu nu cred ca o doresti !

Desigur, nu sint ipocrit, stiu ca DA-ul va fi zdrobitor, dar nu mi se pare corect, fiind vorba de credinta noastra stramoseasca, sa trisam si sa construim tertipuri pentru a duce la lipsa de cvorum doar fiindca se stie deja trendul rezultatului final !

Sintem milioane Tudor si vrem ca cei 7 ani de acasa, pe care cu greu mai reusim sa-i impregnam pe copiii nostri, sa nu fie calcati in picioare de asa zisul “sistem educational” ! Si sa stii, draga Tudor, nu sint vreun habotnic ci un simplu crestin pacatos ! Si nu am nimic cu parintii care vor sa-si educe copiii in cel mai pur stil neomarxist, cu haine pe invers, cu explicatii sexuale “eliberatoare” si cu “libertati” sexuale fara nicio limita. Dar ma voi ruga si pentru acesti parinti !

Dumnezeu ne-a aratat cit de simpla este mintuirea. “Eu sint Calea, Adevarul si Viata!”

Daca sintem pe aceasta Cale vom gasi Adevarul si vom primi Viata Vesnica ! Adevarul e unul singur ! Celelalte “adevaruri”, fabricate zilnic si de jur imprejurul nostru, nu sint ale lui Dumnezeu…

Ca parinti Crestini si cu un sistem educational care nu va fi obligat sa implementeze “marea eliberare sexuala”, draga Tudor, cred ca vom reusi sa ne protejam copiii, cu greu e adevarat, macar pina la Majorat. De acolo, desigur, va fi din ce in ce mai greu macar vom fi siguri ca mintea lor e mai coapta !

Mi-am permis sa iti scriu public fiindca si tu ai facut declaratii publice privind Referendumul ! Daca era un Referendum politic, cum am mai avut, probabil ca nu as fi reactionat fiindca imi e lehamite de politica!

Tudor, inchei spunindu-ti ca simt si o teama, o simt demult. “Corectitudinea politica” promovata la nivel mondial patrunde cu o agresivitate extraordinara in viata si familiile Crestinilor. La job nu ai voie sa vorbesti de Dumnezeu ca poti fi dat afara, acasa nu ai voie sa ii citesti copilului din Biblie anumite versete ca poate vorbeste la scoala, etc.

Ba mai mult, CNA-ul imi cere mie, ca proprietar Crestin al unei Televiziuni Libere, sa fie echidistant intre Lucifer si Dumnezeu. Acum citeva zile am platit o amenda de 500.000.000 de lei vechi fiindca un preot a spus telespectatorilor ca “Rugaciunea Vindeca!” Daca nu plateam amenda NASUL TV ar fi fost inchis definitiv !!!

Sa fii iubit Tudor, poate te razgindesti si participi !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

6 COMENTARII

 1. Totul ar fi bine si frumos, daca in Romania s-ar tine cont de vointa poporului, dar cei care conduc, mereu ignora vointa poporului, ba chiar isi bat JOC in ultimul hal de Popor. Invoca poporul doar cand vine vorba de voturi. A votat poporul scoaterea Romaniei din UE ?? sau ciopartirea legilor justitiei????sau reducerea scolilor si a spitalelor??????In Romania se respecta legi doar cand pica bine, se modifica din mers legile pe bunul plac al celor care conduc.S-a pus in practica referendumul din 2009 ref. reducerea nr.parlamentari la 300????????? Cati ani au trecut?????? S-A RESPECTAT VOINTA POPORULUI ?????Se face un referendum pt. fara CONDAMNATI in parlament si guvern???? Cine GARANTEAZA ca se va respecta referendumul de acum???????? In constitutie sunt bine specificate atributiile presedintelui si ce au facut????Au schimbat totul si l–au facut sumplu NOTAR fara sa schimbe constitutia??!!! Sunt PENTRU FAMILIA TRADITIONALA, ca doar ne tragem din EVA SI ADAM si NU din 2 ADAM sau 2 EVE!!!!!!!!CCR a oficializat deja legatura intre 2 pers. de acelasi sex si cum deciziile CCR sunt la moda…….!!!Problema e ca mai degraba am incredere intr-o CEAPA DEGERATA !Sa fie iubiti toti ROMANII de pretutindeni!

 2. Să înțeleg că acest referendum este pastila impotriva homosexualității? Să înțeleg că după acest referendum dispar toți homosexualii din lume….nu numai din Romania? Să înțeleg că li se va interzice acestora sa locuiască în România, sa aibă o casa, să aibă un job, sa existe…? Nu cred că se va întâmpla asta….și atunci mă intreb, care-i rostul acestui referendum? …sa ne demonstreze că suntem niște tâmpiți! ..asta-i rostul lui…

 3. NASULE !impartasesc total acest referendum !intrebarea pusa pe buletinul de vot este CEATA totala !nu era mai simplu: santeti de acord cu casatoria dintre un barbat si o femeie ?. ?????????????

 4. Hey!
  Am fost curios, în ce condiții se face un referendum, am căutat informații ,și am gasit: “În ceea ce privește referendumul național, există cel pe care îl convoacă președintele și prin care românii sunt chemați „să-şi exprime voinţa cu privire la probleme de interes naţional”, conform articolului 90 din Constituție.

  Mai poate fi convocat referendum pentru modificarea Constituţiei, după ce propunerile au fost aprobate cu voturile a două treimi dintre parlamentari, și pentru demiterea preşedintelui, în cazul unei proceduri de suspendare a acestuia, votată de Parlament. Ambele tipuri de referendum au caracter decizional, iar efectele sunt directe.”
  Apoi m-am uitat la întrebarea care ne este adresata la referendum : „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament”…
  Eu nu am înțeles prea multe… unde este familia tradițională ? Și într-o alta ordine de idei , parlamentul Cum a aprobat ? Sau mai bine spus , ce a aprobat ?
  Nu sunt la zi cu știrile , poate mă lămurește cineva …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here