Revin asupra Referendumului pentru ca acum ma adresez precis catre cei care au copii, nepoti sau stranepoti.

Asa cum am mai scris, daca Referendumul nu este valid fiindca Romanii aleg sa stea comozi in case, atunci pasul urmator va fi obligarea Curtii Constitutionale sa valideze casatoriile homosexuale. Dar nu aici e hiba !

Pasul urmator va fi ca Ministerul Educatiei sa implementeze obligatoriu, in scoli si gradinite, educatia sexuala “deschisa” ! Asa cum s-a intimplat deja in peste 14 tari europene, in Canada si SUA !

Si va relatez doua exemple ale unor prieteni, unul din Franta, celalalt din Canada, amindoi Crestini.

Franta

Baietelul, aflat la ultima grupa in gradinita, vine acasa si le spune parintilor ca a aflat, de la ora de educatie sexuala, ca cei care se iubesc pot face sex oricum : si in pasarica, si in gurita dar si in fundulet. Si ca cei care se iubesc pot fi fetita cu baiat, fetita cu fetita sau baiat cu baiat !!!

Baietelul prietenilor mei din Franta era prieten si cu fetite dar si cu baieti si, in mintea lui frageda, ii iubea la fel. Si i-a intrebat pe parintii lui, usor confuz :

“Eu cind o sa fiu mare, pe cine imi aleg sa fim impreuna, o fetita sau un baiat?”

Parintii socati ii raspund ca familia si iubirea inseamna un baiat si o fata.

Baietelul spune acest lucru la gradinita, firesc, inca are mai multa incredere in parinti decit in mediul “educational”.

In saptamina urmatoare parintii sint convocati la gradinita, cu titlu imperativ ! “Managerii” le explica parintilor, “stiintific”, ca nu e bine cum isi educa propriul copil si ca, daca mai continua pe linia asta, “managementul” gradinitei va sesiza Protectia Copilului si familia risca sa ramina fara baietel !

Caz autentic…

Canada

Fetita unor prieteni din Canada vine acasa, usor bulversata, si le spune parintilor ca a fost mintita in familie fiindca la scoala, in clasa a doua, a aflat ca un copil poate avea doua mame sau doi tati. Ba mai mult, scoala i-a “invatat” pe copii ca isi pot alege genul, indiferent de cum s-au nascut : masculin, feminin, neutru sau nehotarit!!!

Ba mai mult, scoala i-a obligat pe copii la urmatorul experiment : fetitele sa vina imbracate baieteste iar baietii sa vina imbracati cu fustite, timp de o saptamina !!! Copiiilor li s-a parut cool !!!

Ba chiar li s-a explicat “stiintific” ca baietii sint foarte ok cind fac sex in fundulet !!!

Caz autentic…

Si va intreb, pe toti cei care aveti copii, nepoti sau stranepoti : Vi se pare ok sa se faca aceste “experimente” pe mintea frageda a copilului ?!?! Copil care sta mai mult in mediul “educational” decit sta cu parintii…

Nu ma dau nici psiholog si nici sociolog, desi asta e titlul meu dupa Facultate, dar vi se pare normal sa se joace neo-marxistii cu mintile fragede ale copiiilor, nepotilor si stranepotilor nostri, in asemenea hal ?!?!?

Pai una e cind ai 25-55 de ani si alegi ce vrei sa faci in dormitor si alta e sa bulversezi niste copilasi, pe care abia reusesc parintii sa ii mai struneasca in fata invaziilor diabolice de pe internet, tv, etc !

Dragi Romani, asta e miza Referendumului ! Cum sa ii faca pe copiii nostri prizonieri, confuzi si mutanti, lipsiti de orice personalitate si prada viciilor sexuale de orice fel ! La generatia mea si la generatiile dinaintea mea, nu tine ! Dar se incearca pe copiii nostri ! 

Fiindca numai asa ingenunchezi un neam cu radacini adinci in Crestinismul insamintat bine de tot de Apostolul Andrei ! 

Sa va dea Dumnezeu mintea si harul cele de pe urma !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

6 COMENTARII

  1. Buna ziua

    Aveti mare dreptate, evident cine vrea sa constientizeze, cine nu si am vazut destui cu ideii ca psd ul organizeaza acest referendum prin urmare este manipulator si alte ideei din astea.
    Cred ca ar prinde bine Radu Moraru sa incepe ti emisiuni pe aceasta tema, saptamana aceasta .

    Cu Dumnezeu inainte!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here