Eu votez DA ! Toti cei care spunem si credem ca sintem Crestini nu avem o alta optiune ! Mergem la Referendum pe 6-7 Octombrie ! Ori pe 6, ori pe 7, fiecare cind poate !

Lucrurile sint foarte simple.

Familia Biblica, cea lasata de Dumnezeu este familia formata din barbat si femeie ! Dumnezeu nu a creat doi Adami sau doua Eve !

Noi Crestinii nu avem nici macar optiunea „Stam Acasa” sau „Ne abtinem” fiindca nu putem fi echidistanti intre EL („Calea, Adevarul si Viata Vesnica”) si Intunecatul !

Daca „o caruta se tarani a tinut in loc Imperii”, cum spunea Tutea, este pentru ca acest Pamint Binecuvintat de Dumnezeu a fost si este locuit de romani cu Iubire fata de Dumnezeu si cu radacini Crestine adinci, bine sadite de Apostolul Andrei.

Noi cei care votam DA, nu luptam impotriva altor romani ! Noi Crestinii am fost invatati sa Iubim iar Isus a aratat Omenirii maxima Iubire, prin sacrificiul suprem pe Cruce !

Pentru noi Crestinii nu e nimic complicat sa intelegem ca avem in fata doar varianta DA si ca nu sintem chemati pe front, cu arma in mina ! Este suficient sa ne sacrificam o ora din timpul nostru de odihna, simbata 6 Octombrie sau duminica 7 Octombrie !

Putem face asta pentru Cel care a preluat asupra lui toate pacatele noastre si ne-a promis Viata Vesnica ?! Eu cred ca DA !

Pentru anti-Crestini sau pentru atei, care paradoxal au si ei varianta DA dar militeaza puternic pentru „NU sau Stam Acasa”, mesajul meu este ca ii Iubim si pe ei si ne rugam ca intr-o buna zi sa il primeasca pe Dumnezeu in inima lor ! Biblia e plina de exemple intinse pe mii de ani cu oameni care s-au intors la Dumnezeu !

Pentru Crestinii derutati sau prea comozi sa il apere pe Dumnezeu pe 6 sau 7 Octombrie 2018, le dezvalui Planul Secret si Diabolic, in cazul unui esec al Referendumului prin absenteism.

Curtea Constitutionala va fi obligata sa recunoasca toate casatoriile homosexuale.
Gradinitele si Scolile vor fi obligate sa introduca ore de educatie sexuala „speciale” in care copiii sa fie reeducati in ceea ce priveste sexul in toate felurile, familia in toate combinatiile si genul, adica nu mai conteaza cum te-ai nascut, iti alegi tu, peste voia lui Dumnezeu, ce vrei sa fii : fata, baiat, neutru, etc !
Scolile care vor refuza aceasta „reeducare” nu vor mai primi Licenta de la Stat si vor fi inchise !

Aceste grozavii greu de crezut astazi de catre romani s-au intimplat deja in tari profund Crestine in urma cu zeci de ani : Franta, Statele Unite ale Americii, etc! Deci nu sint povesti !

Regimul Obama a inchis sute de scoli de pe linga Bisericile americane fiindca nu acceptat sa „educe” elevii impotriva Cuvintului lui Dumnezeu ! Si asa si-au pierdut Licenta de la Ministerul Educatiei din SUA !

De aceea ii rog pe toti romanii din Diaspora, mai ales din Statele Unite, Australia sau alte zone indepartate, romani carora le va fi foarte greu sa voteze din cauza distantelor mari, sa sune acasa in Romania si sa ii trimita pe toti apropiatii sa voteze DA la acest Referendum !

Le cer iertare Romanilor din USA fiindca am renuntat sa fiu la ei incepind cu 1 Octombrie ! Cred ca e foarte important sa fiu in Romania si sa votez la Referendum !

Aceasta este cea mai mare miza din Anul Centenar si una dintre cele mai importante din intreaga noastra istorie, daca nu cumva cea mai importanta !

Nu luptam impotriva altor romani ! Il iubim pe Dumnezeu si ii aratam asta prin fapte!

Textul biblic spune clar, limpede, fara interpretari, ca nu putem sa il slujim si pe Dumnezeu si pe Lucifer ! Ori, ori, alegerea este a fiecaruia in parte fiindca Dumnezeu ne-a dat si acest dar pretios, Libertatea !

In rest, tot ce vedem la televizor sau in presa, adevaruri pe jumatate, minciuni sfruntate, manipulari grosolane, campanii desantate (de o parte sau alta) sau tradari „la comanda”, ar trebui sa ne intareasca si sa ne deschida Sufletul si Mintea !

ADEVARUL este unul singur ! Adevarul lui Dumnezeu ! DA pentru FAMILIA BIBLICA !

Sa-i iubim si sa ne rugam si pentru ceilalti ! Sa-i invitam la VOT pe 6 si 7 Octombrie si Dumnezeu sa-i Lumineze, acolo in cabina de vot !

Acest DA va fi lasat mostenire Copiiilor si Nepotilor nostri ! Dumnezeu sa Binecuvinteze Romania !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Dumnezeu sa ne ajute sa repornim emisiunea NASUL, in aceasta saptamina !

11 COMENTARII

 1. D-le Moraru, v-ati amintit ca mai existam si noi. Scrieti o data la 2 luni cjiar credeti ca mai puteti avea urmaritorii de acum cativa ani. Cum am putea noi lupta daca nu avem si presa de partea noastra. Ne-ati lasat de izbeliste.

 2. Pacea Domnului Isus Hristos fratele meu.
  Toți românii care spun că sunt creștini trebuie să meargă la vot și sa voteze DA.
  Binecuvantat fie Domnul Isus Hristos.

 3. Asta e Neomarxism, cea mai cumlita pecingine a omenirii. Dealtfel descris in Revelatie: “Avea coarne ca de miel, si vorbea ca un balaur”. Este planul Conspiratiei REALE schitata de Huxley (Fam Huxley provinde din Huxley “bulldogul” lui Darwin)> crearea oamenilor in eprubeta, ca sa depindem si in felul asta de “sistem” 100%, asa cum depindem cu mancarea azi. Deci ce sa faca ailalti daca reproducerea va fi in “uzinele concernelor”? Sa si-o traga in cur…. si sa adopte! Zombie QED. Planul are logica sa demonica. VOTATI DA OAMENI BUNI ! Neaparat!

 4. daaaaaaaaaaaaaaa
  daaaaaaaaaaaaaaa
  daaaaaaaaaaaaaaa

  Am un copil care pe 6 octombrie face 1 an.
  Cel mai important cadou este votul meu: DA

 5. Da,aveți dreptate însă întrebarea de la referendumul pentru familia tradițională nu va fi strict pentru aceasta ci va fi pentru revizuirea Constituției.
  Adică mafia PSD-ALDE va putea modifica orice din Constituția României și va avea câștig de cauză deoarece va avea niste semnături în alb al populației.
  Deci în consecință aceasta rată marea problemă.

  • Adi, referendumul este organizat pentru modificarea unui singur articol din ” dintre soti” se transformă în ” dintre UN BARBAT si O FEMEIE”. Faptul că nu ești bine informat nu e o rusine, insa daca stii despre ce este vorba si dai mesaje dosar pentru manipulare si dezinformare sa iti fie rusine. Dacă ar fi fost cum spui tu, ar fi sărit în aer celelalte formațiuni politice și ar fi demonstrat asta cu subiect și predicat. Citeste si te informează si apoi posteaza lucruri corecte.

 6. Abia te asteptam, Nasule, pe micile ecrane!!!Ne-ai lipsit atat de mult!!!Cu Dumnezeu inainte, mergem la lupta impreuna si El sa te binecuvanteze si sa te tina in Carul Lui de Biruinta!Ne rugam!!!

 7. D-le Radu Moraru,f.deslusit comentariu,toata lumea sa inteleaga ca familia este creatie Divina;un barbat and o femeie egal copii.si asa va fi !!!!DAAAAAAAAAAAla Referendum!Sa auzim numai de bine!din Michigam,Detroit State,va felicit pt.curaj,intelepciune si credinta-n GOD.Votam DA!!!

Comments are closed.