liviu-dragnea

Nelu Ionel Oprea a fost numit prin hotărâre de Guvern subprefect al judeţului Teleorman. Numirea s-a făcut în cadrul şedinţei de Guvern de joi, 2 martie, scrie adevarul.ro

Postul de subprefect de Teleorman era vacant de câteva luni, după ce fostul subprefect Liviu Dumitraşcu a fost avansat pe postul de prefect, post ocupat până anul trecut de Carmen Daniela Dan, actualmente ministru de Interne în Guvernul Grindeanu.

Numirea lui Nelu Ionel Oprea pe postul de subprefect nu constituie o surpriză, având în vedere că la nivel de zvon numele acestuia era vehiculat de ceva vreme ca fiind cel preferat de Guvernul Grindeanu. Nelu Ionel Oprea (46 de ani) este de profesie jurist, ocupant al funcţiei de director executiv în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman.

Potrivit CV-ului, document public pe site-ul AJOFM Teleorman, Nelu Ionel Oprea şi-a început cariera la 33 de ani. Documentul menţionează ca prim loc de muncă al actualului subprefect postul de consilier juridic din cadrul SC Interagro SRL Zimnicea, post ocupat în perioada 16.08.2004-01.09.2006. Niciun alt loc de muncă şi nicio altă funcţie nu apar în CV-ul actualului subprefect înainte de 2004.

Ospătar la  Paradis  

Originar din Zimnicea, Nelu Ionel Oprea a lucrat însă şi până în 2004, însă locurile de muncă în care a prestat nu apar în CV-ul subprefectului. Potrivit cunoscuţilor, Oprea a lucrat ca ospătar la un cunoscut local din Zimnicea, numit ”Bar Paradis”. Alţi câţiva ani, actualul subprefect a fost ospătar la Restaurantul Interagro, deţinut de omul de afaceri Ioan Nicolae.

Citeste mai mult: adevarul.ro