Cunoscuta ziaristă de investigații Ondine Gherguț este de părere că scandalul privind remanierea Guvernului Grindeanu a fost iscat de “duduia” Gabriela Firea, conform b1.ro

Supărată pentru că nu i s-ar fi “ascultat ordinele” și nu a primit de la Executiv miliardul de euro care îi trebuia pentru “mărunțișuri”, primărița Capitalei a început să arunce săgeți otrăvite către prim-ministrul Grindeanu și ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan.

„Guvernul Grindeanu, dărâmat de duduia FIREA! ( N-a plecat încă, dar e chestiune de ore, zice un parlamentar PSD bine înșurubat în conducerea partidului)
Premierul Grindeanu nu i-a ascultat ordinele! FIREA i-a cerut un miliard de euro (atât îi lipsea din mărunțiș!) pentru proiecte imobiliare în Capitală, iar Grindeanu și ministrul Finanțelor i-au spus că nu sunt bani pentru mofturile ei. Altfel spus, sunt doi indezirabili, că pe ministrul Justiției l-a salvat Tăriceanu! Nemulțumirile la Justiție: NU s-a făcut NIMIC din programul de guvernare! Adică, legile anticorupție sunt tot la locul lor, ca si Codruța si Lazăr!

Cum ar fi ca toți ministri să-și dea demisia, mai puțin premierul și ministrul Finanțelor?”, scrie Ondine pe paginsa de Facebook.