yasmina-rossi

Top modelul francez in varsta de 60 de ani Yazemeenah Rossi fascineaza mii de internauti pe Instagram cu fizicul sau inca tanar scrie national.ro

Yazemeenah Rossi este mama a doi copii si are doi nepoti. Ea a fost considerata de mii de internauti cea mai sexy bunica din lume. Yazemeenah s-a nascut in Corsica si lucreaza de peste zece ani pe podiumuri de mare succes. Ea asigura ca secretul mentinerii tineretii sale este o dieta echilibrata, cateva minute de meditatie zilnic, exercitiile fizice si dusurile reci.

yazemeenah-rossi

Spune ca nu s-a supus niciodata operatiilor estetice si ca impresionanta sa podoaba capilara carunta este naturala si ca nu si-a vopsit niciodata parul desi a primit numeroase oferte pentru a-si schimba culoarea. “Imi exfoliez pielea o data pe saptamana cu un produs preparat din ulei de masline si zahar, mananc un avocado pe zi si urmez o dieta bogata in peste si carne.

yasmina-rossi

Nu fac exercitii fizice excesive si incerc sa evit pe cat posibil medicamentele”, a recunoscut ea intr-un interviu. Yazemeenah Rossi s-a mutat in anii 90 la New York, dar in prezent locuieste in Malibu. Cea mai recenta colaborare a ei in lumea modei a fost lansarea promotionala a unor articole de lenjerie de corp si costume de baie pentru lantul de magazine Bloomingdale’s si Barneys.

yazemeenah-rossi-3

yazemeenah-rossi-1

yazemeenah-rossi

yazemeenah-rossi-4

yazemeenah-rossi-2