Fiul lui Victor Ponta s-a accidentat la un meci de rugby. Fiul fostului premier Victor Ponta, Andrei, în vârstă de 13 ani, a fost dus, vineri, 30 iunie, de urgență la spital, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de rugby care se desfășura pe stadionul din orașul prahovean Băicoi, scrie libertatea.ro

Surse medicale au confirmat, pentru Agerpres, că Andrei Ponta, în vârstă de 13 ani, a fost dus la Spitalul Județean Ploiești pentru îngrijiri și investigații medicale, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de rugby, copilul fiind conștient.

Conform surselor citate, fiul lui Victor Ponta a suferit un traumatism cranio-cerebral cu amnezie, în sensul că nu își aduce aminte ce s-a întâmplat, și este posibil, ca într-o primă fază, să își fi pierdut conștiența, însă ulterior și-a revenit.

Un al doilea băiat, în vârstă de 14 ani, s-a accidentat în timpul aceluiași meci, el fiind dus la spital cu traumatism de coloană cervicală, au precizat sursele medicale.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei faze de joc, pe stadionul din Băicoi desfășurându-se turneul final U14, faza grupelor, au declarat, pentru sursa citată, oficiali ai clubului Aurora Băicoi.

 

Sursa foto: Facebook.com