ponta

Fostul premier Victor Ponta afirmă că în România există un „sistem al puterilor nealese, nedemocratice, nepopulare și nelegitime”, care a atins apogeul. „O să avem din nou curajul din Decembrie ’89? O să vedem în curând”, scrie Victor Ponta pe pagina de socializare, conform stiripesurse.ro

Ponta comentează un articol din Deutsche Welle intitulat „Când presa şi guvernele ne supraveghează” în care jurnalistul Horațiu Pepine scrie că lumea începe să aibă tot mai mult sentimentul că asistă la o „scenă trucată”, referindu-se la situațiile în care presa difuzează știri ”aberante”, doar cu scop propagandistic.

„O veste buna si una rea – vestea buna e ca se intampla si in alte tari decat Romania ( asa cum credeam noi) / vestea rea e ca acest sistem al puterilor nealese, nedemocratice, nepopulare si neligitime in tara noastra este deja la apogeu si pare sa nu se mai impiedice de absolut nimic!!! Poate de votul oamenilor din Decembrie? O sa avem din nou curajul din Decembrie ’89? O sa vedem in curand”, a scris Victor Ponta pe Facebook.