Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig a spus,joi la deschiderea Targului de Turism, ca nu va mai fi niciodata ministru daca se demonstreaza ca este incompatibil.

„Este vorba de suspiciune de incompatibilitate, asa cum am primit adresa de la ANI. In momentul in care voi avea o decizie definitivă de la justitie, daca se va demonstra ca am fost incompatibil, eu, Eduard Hellvig, niciodata nu voi mai fi ministru în Romania, asta garantez”, a declarat Hellvig.

A mai completat ca daca se dovedeste suspiciunea de incompatibilitate “asteapta demisia celor care au dat acest document”.

In urma discutiilor cu premierul Victor Ponta, Hellvig va depune vineri contestatia la decizia ANI si va astepta raspunsul. „Am speranta sa primesc raspunsul cat mai repede,in doua saptamani. Cred ca, probabil de luni, intru in concediu de campanie electorala”, a adaugat el.

ANI a anuntat vineri, prima zi de campanie electorala, ca a constatat incompatibilitatea lui Hellvig deoarece pe langa functia ministeriala si director la o firma, a mai fost angajat ca cercetator in stiinte politice la o firma si a mai luat salariu de la o banca de celule stem.

9 COMENTARII

 1. exact….la cate a promis Udrea……la cate a promis jigodia de Basescu :)))) la cate a promis porcul de Blaga ,scarba de videanu,:))))) Marshhhh jeguri penale ce sunteti Marshhhhhhhhhhhhhhhhh

   • poate,nu e un imbecil.crezi ca daca esti (poate)bine platit sa spui asa ceva despre unii sau altii ,esti si credibil?las-o mai moale cu sentintele…sprijina si ti tinuta acestei pagini…

  • Dacian Ciolos: „L-am felicitat pe domnul ministru Funeriu, in numele Comisiei Europene, pentru curajul si determinarea pe care le-a aratat in reformarea sistemului de invatamant din Romania”
   Ca raspuns la intrebarile lui Victor Ponta si Crin Antonescu, purtatorul de cuvant al comisarului european pentru Educatie, Dennis Abbott, a declarat ca „Opiniile privind reforma sistemului de educatie din Romania, exprimate de comisarul european pentru agricultura Dacian Ciolos in timpul recentei sale vizite la Bucuresti, sunt cele ale Comisiei Europene. (…) Romania a adoptat o reforma sistemica, ambitioasa, la toate nivelurile educationale. Rezultatele romanesti la testele internationale arata nevoia urgenta de consolidare a calitatii sistemului de educatie in ansamblul sau. De aceea, este important ca reformele sa continue, intrucat invatamantul poate fi ameliorat doar prin eforturi sustinute privind politica in domeniu”

 2. Au mai facut si altii promisiuni, si nu sau tinut de cuvint nici pina acum !! Asa ca ce inseamna o promisiune in plus ?!…..

 3. mai ales in ciuperci va fi mare paguba…
  dar ne putem scoate cu d-na prallong,caci cu nenorocitul de visan,cine stie unde am fi ajuns…

 4. …de ce nu incerci in Angola; au papagali peste tot, dar le mai trebuie unul ca tine…

 5. vai,vai …ce tristi suntem toti !!!…ce mare pierdere ,un ministru asa „capabil”,ca n-a auzit nimeni nimic in 6 luni de zile.

  vai…vai …ce „tragedie nationala”

  phuiii…bài,ce rai sunt astia de la ANI

Comentariile sunt închise.