Fapte, nu vorbe !

In 2014, atunci cind Gusa il teroriza pe Rares Bogdan sa il sustina pe Ponta eu personal i-am oferit un Contract in Alb lui Rares doar pentru a fi echilibrat in confruntarea Ponta-Iohannis ! I-am garantat ca il iau la NASUL TV daca Gusa il da afara fiindca va fi corect fata de cei doi Candidati.

In urma cu citeva saptamini, atunci cind Rares a anuntat ca va demisiona de la Realitatea Tv daca Gusa ii interzice pe Oreste si Oana Stanciulescu, i-am oferit lui Rares aceeasi deschidere catre singura Televiziune Libera, NASUL TV !

Rares a ales prost, cu coada intre picioare, intoarcerea la Gusa ! A pierdut jumatate dintre telespectatori ! Asa e in Televiziune ! Poti sa iti construiesti cariera in ani dar poti sa te prabusesti intr-o zi !

Acum aflu ca Rares se teme pentru viata lui si pentru libertatea lui, anuntind ca Dragnea vrea sa il aresteze !

Rares, te astept la NASUL TV ! Nu bag mina in foc pentru tine dar iti garantez ca AICI vei fi LIBER cu adevarat si cred ca pe fond tu esti un om bun ! La NASUL TV il poti sustine pe Iohannis, daca asta crezi, chiar daca eu candidez la Presedintie ! Sa cistige cel mai bun si Romanii sa aiba parte, in anul Centenar, de un Presedinte mai Bun ! 


Rares, daca iti e teama cu Realitatea Tv, sa stii ca la NASUL TV vei prinde curaj ! Ai Prieteni la NASUL TV care iti pot garanta ca Radu Moraru nu e Gusa !

Un Gusa care anunta ca alunga “trompetele” Coldea de pe Realitatea Tv dar de fapt ti le impune grosolan ! Un mincinos !

Rares, daca esti un om liber, ai o singura optiune, NASUL TV ! Restul e praf in ochi si vei pierde zilnic mii de fani ! E ultima mea oferta, a treia !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here