Fapte, nu vorbe !

In 2014, atunci cind Gusa il teroriza pe Rares Bogdan sa il sustina pe Ponta eu personal i-am oferit un Contract in Alb lui Rares doar pentru a fi echilibrat in confruntarea Ponta-Iohannis ! I-am garantat ca il iau la NASUL TV daca Gusa il da afara fiindca va fi corect fata de cei doi Candidati.

In urma cu citeva saptamini, atunci cind Rares a anuntat ca va demisiona de la Realitatea Tv daca Gusa ii interzice pe Oreste si Oana Stanciulescu, i-am oferit lui Rares aceeasi deschidere catre singura Televiziune Libera, NASUL TV !

Rares a ales prost, cu coada intre picioare, intoarcerea la Gusa ! A pierdut jumatate dintre telespectatori ! Asa e in Televiziune ! Poti sa iti construiesti cariera in ani dar poti sa te prabusesti intr-o zi !

Acum aflu ca Rares se teme pentru viata lui si pentru libertatea lui, anuntind ca Dragnea vrea sa il aresteze !

Rares, te astept la NASUL TV ! Nu bag mina in foc pentru tine dar iti garantez ca AICI vei fi LIBER cu adevarat si cred ca pe fond tu esti un om bun ! La NASUL TV il poti sustine pe Iohannis, daca asta crezi, chiar daca eu candidez la Presedintie ! Sa cistige cel mai bun si Romanii sa aiba parte, in anul Centenar, de un Presedinte mai Bun ! 


Rares, daca iti e teama cu Realitatea Tv, sa stii ca la NASUL TV vei prinde curaj ! Ai Prieteni la NASUL TV care iti pot garanta ca Radu Moraru nu e Gusa !

Un Gusa care anunta ca alunga „trompetele” Coldea de pe Realitatea Tv dar de fapt ti le impune grosolan ! Un mincinos !

Rares, daca esti un om liber, ai o singura optiune, NASUL TV ! Restul e praf in ochi si vei pierde zilnic mii de fani ! E ultima mea oferta, a treia !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru

2 COMENTARII

  1. La multi ani , va dorim viitorule Presedinte al Romaniei Radu Moraru, cu dumnezeu inainte, veti iesi biruitor.Dorim si noi din tot sufletul un presedinte care sa ridice din nou Romania.

  2. Corect! De când a acceptat acest compromis, nu mă mai interesează prea mult Rareș Bogdan, deși înainte îl urmăream destul de des. Și atât Oana, cât și Oreste, aduceau un plus de farmec emisiunii lui. Din fotoliul meu de spectator, indiferent de explicațiile și scuzele aduse de Rareș, acțiunea lui a fost percepută ca TRĂDARE de prieteni, și trădarea spectatorilor care au crezut în onestitatea lui…

    Să fii și tu iubit, Radu! La mulți ani!

Comentariile sunt închise.