Mircea Lucescu a declarat ca el este un roman adevarat si este dezamagit de oamenii care nu suporta succesul altora. Prezent la Realitatea tv, Mircea Lucescu a vorbit cu ochii in lacrimi despre drama prin care trece.

[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”1657″]

10 COMENTARII

 1. „daca a spus ca trebuie sa fie invatzatura de minte pentru ceilalti 😉 inseamna mult….”
  msy Lucescu!

 2. are si lucescu asta o inclinatie spre comunism.in comunismul roman a crescu si in cel rus a facut performanta

 3. Asteptam de mult sa citesc stirea ca lui Mircea Lucescu i-a venit , in sfarsit, mintea la cap. Din cele declarate anterior de domnia sa – de a invinovati pe acarul Paun – ii puneam sub semnul intrebarii capacitatea de a judeca logic.

 4. Dar de accidentul lui Razvan????, dar de lasitatea acestuia nu se vorbeste?, de ce ???, suntem „romani”, „eroi”, „mari valori”, dar de lasitate, de ce nu se spune nimic, si asta e in gena noastra. Sa ne-o asumam, consider ca e prea multa ipocrizie si prea multa batjocora a celor imbuibati, a se vedea cazurile concrete a unor „unicate” ce s-au dovedit a fi niste nulitati notorii. Banii, nene, banii!

 5. „Ma simt vinovat !”. Nea Mircea. Se pare ca mintea ti se limpezeste si, incet, incet realizezi ca cea mai mare parte din vina iti apartine. Este bine ca-i asa. In tot raul este si un bine. Iar in cazul matale acel bine este ca nu ai fost accidentat mai rau. Se putea sa-ti fie fracturata coloana vertebrala si sa-ti duci restul zilelor intr-un scaun cu rotile. Multumeste Lui Dumnezeu ca ai scapat doar cu acea sufetinta si in prezent poti sta la verticala, poti vorbi, poti merge, poti antrena in continuare. Si pe viitor ar fi de dorit sa te dovedesti la fel de bun si la volan, asa cum ai fost pe teren ca fotbalist si mai apoi ca antrenor. Sanatate deplina nea Mircea.

 6. M.L. dupa ce s-a lansat ca mare antrenor la Hunedoara – datorita unor jucatori de exceptie precum Klein, Andone, Rednic, Mateut, Gabor a fugit la Dinamo de unde ajutat de generali a reusit sa-i racoleze pe acesti fotbalisti, lasandu-i pe hunedoreni cu ochii in soare(Corvinul ajungand sa joace in campionatul judetean). Pentru toate marsaviile lui ca antrenor, acum a venit scadenta la nota de plata.

  • Comentariu foarte bun! Am aceeasi parere! Posibil sa nu fiu obiectiv fiindca consider ca din cauza lui a cazut Poli in B in anul in care a fost singura echipa care a invins-o pe Dinamo atunci…

   • M.L. a uitat ca in primavara lui ’90 cand sortii au stabilit ca Dinamo trebuia sa intalneasca in cupa pe Poli TM la Hunedoara – mii de timisoreni veniti sa-si sustina echipa i-au strigat „dupa Ceausescu urmeaza Lucescu”, dar n-a mai urmat fiindca s-a refugiat in Italia unde n-a facut nimic. Lucrurile se leaga si intr-o buna zi sper ca tot adevarul sa iasa la lumina.

 7. Conteaza sau nu cine are dreptate, cert e ca un om cu banii lui nu trebuie sa umble intr-un kia.
  Poate data viitoare isi cumpara o masina din tabla mai groasa, eventual nemteasca.
  Dar ca sa ii tin totusi partea, stim toti soferi sau calatori de cata nesimtire dau dovada vatmanii

 8. Sa avem pardon, drama a provocat-o chiar d-lui.Si a si amplificat-o si alimentat-o cu declaratiile pe care le-a dat.Nu poti sa spui ca vatmanul a vrut sa intre in tine , ca nu a franat deloc cand ancheta ratb-ului si a politiei zice altceva .E ca si cum treci peste calea ferata si spui ca mecanicul locomotivei nu a franat si nu a tras de volan ca sa evite coliziunea cu tine .Romanii sunt satui de figurile oamenilor cu jeepuri si de aceea au reactiile pe care le citim pe forumuri

Comentariile sunt închise.