atentat-londra

La un an de la atentatele teroriste de la Bruxelles, o altă capitală europeană a fost însângerată. La Londra, 3 oameni au fost uciși de un britanic musulman, iar 20 sunt în stare gravă. Criminalul a fost ucis de forțele de ordine, dar imaginile surprinse cu el arată când medicii încercau să-i salveze viața, conform stiripesurse.ro

Trevor Brooks, cunoscut și ca Abu Izzadeen, este un musulman care  a fost condamnat la 2 ani de închisoare, în ianuarie. Asta pentru că a încălcat o restricție prin care trebuia să comunice poliției cu câteva zile înainte de a pleca în străinătate. Alături de un alt partener, el a ajuns în Turcia, fără să anunțe autoritățile. Abu Izzadeen a fost prins când încerca să ajungă în București. El și un prieten de-al său plecau din Turcia, dar au fost arestați într-un tren cu direcția România.

Trevor Brooks era un predicator islamist, care s-a remarcat pe străzile capitalei Angliei prin incitare la ură și violență. Abu Izzadeen, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 2 ani de închisoare în ianuarie, după ce a fost extrădat din Turcia.

Trevor Brooks a fost născut în Marea Britanie, din părinți jamaicani. La vârsta de 17 ani s-a convertit la islam, alături de unul dintre frații săi și și-a luat numele Abu Izzadeen.

atentat-londra

atentat-londra