radu moraru

Romaniei i s-au aprobat, in 2013, 500 de milioane de euro, bani nerambursabili, pentru plantarea de livezi noi sau reconversia livezilor imbatrinite sau in paragina.

Guvernul Ponta sau presa, nu au suflat o vorba! Eu am aflat intimplator, de la o sursa din Europa si, in Ianuarie 2015, va amintiti, am lansat Programul Livezile Romaniei! Emisiuni la Nasul si emisiuni zilnice, din iarna pina in toamna, cu expertul Mihai Ciobanu.

Eram singurii 2 oameni din Romania care am crezut si ne-am luptat! Toti rideau de noi! Abia dupa multe luni Ministerul Agriculturii a recunoscut ca exista acesti bani si abia in toamna, la presiunea NASUL TV, a publicat normele!

La sfirsitul lui 2015, dupa 1 an de lupte grele, au fost aprobate 25 de Proiecte! SUFICIENT! Si acest lucru a fost posibil numai datorita NASUL TV, Mihai Ciobanu, Institutul exceptional de la Maracineni si citiva patrioti romani, buni specialisti, care ni s-au alaturat!

Daca Romania nu se apuca de Proiecte, banii s-ar fi intors la UE, adica Germania si probabil Polonia!

In emisiunea de miercuri seara de pe NASUL TV, expertul Mihai Ciobanu a dezvaluit ca romanii s-au trezit si ca toti cei 500 de milioane de euro vor fi cheltuiti si ca mai putem cere UE inca 300 de milioane de euro!

Asadar, si eu stiu ce lupte am dus si cita munca patriotica am depus, NASUL TV a pastrat in Romania 800.000.000 de euro, bani nerambursabili, pe care altfel ii pierdeam definitiv!

Adica se vor creea, pina in 2021, aproximativ 50.000 de hectare de livezi ultra moderne, de talie mondiala, intensive, foarte multe bio sau eco. Peste 150.000 de locuri de munca directe si alte 100.000 indirecte. Trump e laudat ca a creeat in primele luni de mandat peste 300.000 de locuri de munca! Doar ca USA e de 20 de ori mai mare decit Romania!

Profitul net al acestor 50.000 de hectare va fi de 500.000.000 de euro/an! Jumatate de miliard de euro pe an! Daca inmultim cu minim 20 de ani, cit tine orice livada, vorbim deja de Profit Net de 10 miliarde de euro!

Daca Profitul Net este de 10 miliarde de euro in 20 de ani, inseamna ca Cifra de Afaceri este de minim 100 de miliarde de euro in cei 20 de ani!

Sa va calculez salariile celor 250.000 de romani, in cei 20 de ani. La un salariu net in medie de 1.000 de euro (DA, asta e media!!), vorbim de 250.000.000 de euro/luna, adica 6 miliarde de euro in fiecare an. Adica 120 de miliarde de euro numai SALARII in cei 20 de ani! Plus vreo 50 de miliarde de euro taxe si impozite la Stat! Adica jumatate din Datoria Externa Totala a Romaniei de astazi!

Nici nu stiu sa adun aceste cifre, care sint minimale! Adunati voi!

DA, acest Proiect Fabulos i se datoreaza 100% NASUL TV! Si celor 3 : Mihai Ciobanu, Institutul de la Maracineni si Radu Moraru! 

Nemaivorbind ca fructele inseamna SANATATE, ALIMENT si APA! Uneori si alcool, ca sa mai zimbim nitel! Sau produse cosmetice!

Toti prostii au ris de noi! Toti cei care zac pe margine ne priveau fara incredere! Sistemul a pus numai piedici! Presa a tacut moarta 1 an de zile!

NASUL TV a facut emisiuni zilnice timp de 9 luni de zile in anul 2015 ! Am fost singurii din Romania! Asa cum am fost singurii care l-au sustinut pe Trump si iata ce minuni economice si morale se intimpla in America!

Recunoasteti avem mina buna! Multumesc!

Institutul de Cercetari de la Maracineni ar fi trebuit sa ajunga cartier de vile pentru smecherii din Pitesti ! Astazi este model pentru intreaga lume ! Am intilnit acolo cei mai generosi oameni din pomicultura !

Mihai Ciobanu, un adevarat patriot roman, a acceptat sa devina moderator de televiziune, sa piarda timp si bani pentru a explica acest Proiect Fabulos. Ce frumos l-am denumit! „Livezile Romaniei”! Astazi este cel mai bun expert in orice Proiect European ! Dar cred eu, ca cele mai dragi Proiecte ale sale sint in Pomicultura! E number One si a scris Istorie!

Eu, fara Ciobanu si Maracineni, nu as fi avut expertiza celei mai frumoase campanii NASUL TV! Muream cu ideea in brate si Romania pierdea toate aceste zeci-sute de miliarde de euro!

Ca sa mai si glumim putin, Maracineniul s-a scos, Ciobanu s-a scos!

Incepind cu Februarie 2015, deci la numai o luna dupa ce am lansat Proiectele „Livezile Romaniei”, „Autostrada Unirii” (Comarnic-Brasov) si „Marea Repatriere a Pensionarilor”, impotriva NASUL TV s-a pornit cea mai crunta ofensiva de desfiintare a Televiziunii Libere pe care nu si-o poate imagina nicio minte sanatoasa!

Fratele meu cel mic anchetat penal, mama mea anchetata ca suspecta de terorism si spalare de milioane de euro (o pensionara cu 800 de lei pensie), prietenii mamei, pensionari de 70-80 de ani, dusi cu politia la anchete, in plina iarna geroasa, conturile NASUL TV blocate luni de zile, atacuri mediatice mirsave si mincinoase la adresa mea pe RTV-ul prietenilor Ghita-Coldea, timorarea prietenilor mei prin amenintari directe, presiuni asupra Agentiilor de Publicitate sa nu bage reclama la NASUL TV! Controale saptaminale, de la Anti Frauda pina la punerea mea sub ascultare pe mandat de siguranta nationala! Plus o hartuire permanenta in Justitie prin firme ale Sistemului sau prin oameni infiltrati!

Am cistigat toate bataliile si ii multumesc, inca odata lui Dumnezeu, ca mama s-a tinut tare si nu i s-a intimplat ceva! Ii multumesc si tatalui meu, pe care l-am pierdut in 2011, fiindca stiu ca a fost mereu aproape de mine in acesti ani grei, de acolo, de Sus!

Este incontestabila victoria NASUL TV! „Livezile Romaniei” vor produce sute de miliarde de euro pentru Tara Noastra! Am obosit rau de tot dar aceasta victorie ma face sa uit acesti ani cumpliti, faptul ca am muncit ca un sclav in ultimii 27 de ani!

Aceasta victorie uriasa ma face sa uit ca in Tara Mea sint pedepsit in fiecare zi pentru orice fapta buna si ca de aproape 6 ani se incearca LICHIDAREA Televiziunii Libere!

Si mai am o speranta. Ca romanii vor intelege, IN SFIRSIT, ce forta are NASUL TV – Televiziunea Libera! In doar 9 luni, cu 3 Nebuni Frumosi, am construit in Romania o afacere de zeci-sute de miliarde de euro!

Curaj, tenacitate, inteligenta, sacrificiu, forta, umor! Si, mai presus de toate, Nihil Sine Deo!

„Livezile Romaniei”, sa fiti iubite!

Oare voi gasi 100.000 de romani sa doneze 10 lei/an pentru NASUL TV! PayPal este singurul mod posibil! Descurcati-va! Si o sa vedeti cum poate o amarita de Televiziune Libera sa schimbe o ditamai TARA! In citiva anisori!

Multi mi-au spus ca sint prost, trebuia sa cer 100 de lei/an! Nu, nu sint prost! Ba chiar as spune ca sint usor destept! Am cerut 10 lei fiindca stiu ca avem 10 milioane de adulti romani care isi permit sa dea 10 covrigi/an! Si tot acesti 10 milioane de romani adulti au smartphone, cel putin unul, deci isi pot face un cont PayPal! Chiar daca vor face o singura plata anuala in viata lor! Cei 10 lei/an pentru NASUL TV!

E greu sa iti faci cont PayPal ?! Hai sa fim seriosi! Romanul e descurcaret! Si oricum, ma adresez doar catre 1% din acesti romani! Nu de alta dar vina prabusirii unei NATIUNI trebuie sa fie colectiva si, in primul rind, ea apartine elitelor!

Eu si NASUL TV am dovedit ca ne-am facut datoria cu virf si indesat! Fata de Neam, fata de Tara, fata de Copiii nostri!

Sa fiti iubiti si sa va dea Domnul intelepciune!

Radu Moraru

22 Martie 2017

PS: Cine nu are paypal sau nu stie sa-si faca un cont pe paypal sa ne dea email pe [email protected]