In cocina politica romaneasca nu exista prietenii, parteneriate, cuvint dat si respectat, caracter, demnitate, onoare.

Ca sa dau numai exemple pesediste, Ponta i-a rupt gitul lui Geoana desi era mina lui dreapta. Apoi Dragnea, care parea un frate Bolek al lui Lolek-Ponta, i-a taiat capul fostului premier cit ai clipi.

Primarita Firea, cu gasca ei, demult il asteapta pe Dragnea la cotitura Justitiei sau la orice cotitura pentru a il infiera patriotic ca apoi sa ii ia locul.

Smecherasul Dragnea, bine sfatuit de seful lui, Coldea, i-a administrat Firutei doua lovituri mortale in ultimele 4 zile : intii a fragezit-o si apoi i-a infipt pumnalul in spate !

 1. Fragezirea Firutei a avut loc simbata, odata cu Mitingul.

Dragnea si PSD au o forta uriasa prin pomenile pe care le-au dat din banii nostri. Daca Dragnea se ambitiona, aducea 200.000 de oameni in Bucuresti dintre cei mai spalati si fini intelectuali votanti si activisti PSD. Care ar fi venit pe banii lor si ai transportatorilor sponsori-clienti abonati la banul public.

In schimb, Dragnea a preferat sa cheltuie bani multi pentru a plati niste Mitingisti cocalari si analfabeti, citeva mii, pentru a-i aduce in Bucuresti. Dragnea stia ca toate televiziunile vor filma scene cu acesti analfabeti aflati la limita de jos a Societatii.

Ori in Bucuresti, atit votantii cit si activistii PSD, tin la o anumita imagine si nu doresc sa fie asociati cu asemenea imagini demne de cascadorii risului si plinsului. Care au lasat in urma lor o mizerie devastatoare si au oripilat mitingistii din Bucuresti veniti din pura solidaritate cu PSD si unii chiar pentru a lupta impotriva abuzurilor Statului securistoid !

Ce a obtinut Dragnea ?! Multe


 • In primul rind el a vrut sa arate adversarilor ca poate „organiza” oricind o noua Mineriada, unde numarul este important si nu calitatea oamenilor!
 • In schimb, a reusit sa o fragezeasca pe Firea la maxim !

Iata ce a pierdut Firea in urma Mitingului urzit de Dragnea :

 • Pesedistii bucuresteni, prezenti la Miting sau in fata televizoarelor s-au scirbit si nu vor mai vota Firea sau PSD la Primaria Capitalei…sau Presedintie !
 • Electoratul bucurestean se va mobiliza puternic impotriva lui Firea la orice alegeri ea va participa si prezenta va fi masiva de aceasta data
 1. „Lichidarea” Firutei a avut loc dupa momentul Halep pe Arena Nationala

Greseala Firutei a fost lacomia ei de a-si face imagine pe seama Simonei Halep. Dragnea-Coldea stiu cit de lacoma si nerabdatoare este femeia sa puna mina pe PSD si sa ajunga Presedinte al Romaniei.

In grandomania ei, Firea nu si-a imaginat vreodata ca va fi huiduita fiindca ea crede ca prin pomenile pe care le da si prin „frumusetea si inteligenta” ei (ea asa se vede), poporul bucurestean e obligat sa cada mort din iubire fata de Dinsa !

Ce face Dragnea ?!


 • Actioneaza rapid dupa episodul huiduielilor, ca o pantera la pinda, demonstrind ca el nu cu Iohannis are treaba ci cu Firea
 • Da ordin slugii sale perfecte de la PSD, care se ocupa de internet si online in comunicarea rapida cu pesedistii din toata tara (un om de maxima importanta dar si de maxima incredere pentru Dragnea) sa comita o ABERATIE MONSTRUOASA !!!
 • Sluga lui Dragnea transmite urgent, tuturor pesedistilor tarii, ca Halep a fost huiduita de cei 20.000 de romani de pe stadion si NU Firea !
 • Dragnea stia ca acest Ordin e o MINCIUNA pe care niciun pesedist cu 4 clase nu o va crede !
 • Dar pesedistii sint disciplinati si executa orice ordin ! Si au inceput sa o dea langa, in fiecare judet, cum ca Firea e iubita si Halep huiduita !!!
 • Pesedistii din teritoriu stiau ca George Harabagiu este fidel lui Dragnea si au crezut ca ordinul sa minta vine de la Sefu, deci au executat

Dar Opinia publica din toata Romania si Diaspora, ajutata de presa „care este”, a inteles ca MINCIUNA e a FIRUTEI !!! Ori pentru un asemenea DELIR, pe care nici Elena Ceausescu nu l-a avut, nu te iarta niciun votant ! Nici chiar pesedist din Vasluiul saraciei !

Dupa care Dragnea l-a demis pe Harabagiu, un fleac, o sa ii dea treburi si mai importante acestui „killer profesionist” !

Dar pe Firea nu o mai spala nici toata Dimbovita si cu Dunarea la un loc ! Va ramine in istorie cu acest DELIR ! Desi nu ii apartine. „Criminalul” e Dragnea. A folosit „pistolul” Harabagiu…

Incepe razboiul in PSD. Becali, nasul Firutei, a dat lovitura de incepere…

Si a mai fost un actoras in piesa, Victoras Ponta. El a declansat scandalul crezind ca il arde pe Dragnea. Dar de fapt a prajit-o definitiv pe Firea ! La Victoras nu stii niciodata la ce sa te astepti ! Fiindca, politic vorbind, el avea nevoie ca Firea sa fie puternica si nu o biata leguma politica, fara niciun viitor ! Si cit a muncit Firuta la viata ei ! Si uite cum s-a ales praful de ea in doar 4 zile ! De simbata pina marti !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru


1 COMENTARIU

 1. M-as bucura sa stiu ca Firea isi pierde din imaginea publica, dar ma tem ca doar bucurestenii si in general urbanistii o vor taxa(in ideea ca lucreaza deja la campania electorala). Cu tot respectul pentru cei care locuiesc in zonele rurale, acolo lumea e dezinformata….

Comentariile sunt închise.