Explozia care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, provocând moartea a peste 20 de tineri şi rănirea altor aproximativ 60, a fost profeţită de astrologul Ioan Burculeţ, cel care a prevestit victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014 şi cutremurul devastator din Italia, din 30 octombrie, anul trecut. CANCAN.RO  vă prezintă mesajul de avertizare pe care clarvăzătorul i l-a trimis unui parlamentar britanic încă din 27 aprilie.

„Eu sunt astrologul român care a anunţat un MP (membru al Legislativului – n.r.) din parlamentul britanic despre ce va fi în Manchester”, a declarat Ioan Burculeţ.

Clarvăzătorul ne-a prezentat şi mesajul în limba engleză pe care i l-a transmis, în 27 aprilie, parlamentarului britanic David Mackintosh, după ce un bărbat a fost arestat în apropierea Parlamentului de la Londra având asupra lui mai multe cuţite.

Mesajul transmis de Burculeţ parlamentarului britanic

Burculeţ relatează, în mesajul către parlamentarul britanic, că a anunţat serviciile secrete despre viziunile sale. El susţine că a prevăzut un nou atac pe podul Westminster după atentatul din 22 martie, în care au murit cinci oameni, printre care şi o româncă, ba chiar că a profeţit moartea româncei, care fusese iniţial doar rănită. În plus, ar fi „văzut” şi un incendiu la spitalul oncologic din Manchester, iar, ceea ce este cel mai interesant, a „simţit” că în Manchester va avea loc un atac „peste câteva săptămâni”.

„Cu tot respectul, îmi cer scuze că vă deranjez. Ceea ce nu înţeleg este de ce – eu fiind aici şi văzând atâtea evenimente, putând să ajut – autorităţile nu oferă niciun răspuns. Înţeleg că reprezint o altă naţiune, dar fenomenul care se petrece în toată Europa şi în lume ar trebui să ne unească, după opinia mea. În ultimul meu mesaj către SIS (Secret Intelligence Service, cunoscut şi ca MI 6, serviciul de spionaj al Marii Britanii, n.r.), din 24 martie, am menţionat clar că românca (rănită în atentatul de pe podul Westminster, n.r.) va muri. Asta ca să mă credeţi”, a scris Ioan Burculeţ.

Ca o paranteză, Andreea Cristea, 31 de ani, a murit în spital, pe 6 aprilie, la două săptămâni după ce a fost aruncată în apele Tamisei, în timpul atentatului de la Londra.

„Cu o zi înainte de Sfântul Gheorghe (în 22 aprilie, n.r.), am vorbit din nou cu cea mai bună prietenă a mea, Kate, despre un nou atac. Înainte de a vizita Parlamentul, în viziunea mea, cu toată onestitatea vă spun, am văzut ce s-a întâmplat astăzi (27 aprilie, n.r.). Din nou, Westminster”, a mai scris clarvăzătorul, referindu-se la arestarea, în apropierea Parlamentului de la Londra, a lui Khalid Mohammed Omar Ali, care avea asupra lui mai multe cuţite.

Partea cea mai interesantă a mesajului vine, însă, la sfârşit.

„Dar, de asemenea, am văzut incidentul cu focul de la Spitalul din Manchester (un incendiu de proporţii care a afectat, în 26 aprilie, un spital oncologic, provocând evacuarea de urgenţă a pacienţilor, n.r.) şi va mai fi, în câteva săptămâni, un atac, pe care îl simt şi îl văd în viziunile mele”, se încheie mesajul astrologului către parlamentarul britanic.

„Am văzut cupola, sticlă multă, explozie şi scări, multe scări”

Astrologul a precizat, pentru  CANCAN.RO, că, în urma viziunilor sale, a calculat astrograma Marii Britanii şi a descoperit că avea să urmeze ce a prezis.

Scuze că am fost aşa de rapid. Însă am calculat astrograma UK şi avea să urmeze ceea ce s-a întâmplat. Faptul că am viziuni şi văd şi că înainte de Westminster am văzut în viziunile mele cu trei săptămâni înainte… am probe. Însă tot atunci am văzut că va urma o explozie în Manchester. Am văzut în viziunea mea cupola, sticlă multă, explozie şi scări, multe scări. Deşi am vorbit cu parlamentarul de aici (David Mackintosh, n.r.) care mi-a lansat şi invitaţia de a vizita Parlamentul Britanic, la care am fost pe 25 aprilie, nu am putut face nimic. Îmi pare nespus de rău pentru cele întâmplate. Chiar dacă britanicii nu au încredere în mine sau sunt sceptici nu trebuie judecaţi”, a spus Ioan Burculeţ, care locuieşte în Marea Britanie, de anul trecut.

Ioan Burculeţ a devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014 şi cutremurul devastator din Italia, din 30 octombrie 2016.

„Ţinând cont că sunt mulţi români în Italia, îmi fac datoria şi le recomand prudenţă până la jumătatea lunii martie 2017, pentru că fenomenele care au directă implicaţie şi impact cu meteorologia, scoarţa terestră, conflictele interetnice şi rasismul, vor fi mult intensificate către finalul anului 2016. (…) Italia se va confrunta cu probleme mari începând din a doua jumătate a lunii martie 2017, iar riscul accidentărilor în masă – gen cutremure sau atacuri, dar şi evenimentele care prin nuanţele lor vor aduce suferinţă – cu siguranţă vor afecta mulţi români aflaţi acolo!“, avertiza Burculeţ înainte de cutremurul din Italia, care a avut o magnitudine de 6,5.